Aulona chat. vehiclereviews.carmax.com 2019-04-27

Aulona chat Rating: 5,4/10 646 reviews

vehiclereviews.carmax.com Mire se vini ne Radio Natyra

aulona chat

Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Shaban Gashi Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Rastet ne privat trajtohen ne menyre individuale. Mire se erdhet ne Boten Shqiptare. Moderatoret monitorojne mbarevajtjen e chat dhe raportojne tek Adminet. Nga momenti i fshirjes nuk ruhen ne server. Vlora, pavarsisht se ekziston që në shek.

Next

Radio Fontana Live Shqip

aulona chat

Mbi datimin e themelimit të Vlorës 2500 vjeçare, Në të gjitha burimet antike Aulona përmëndet në formën Aulon, që jep toponimin Vlona, i cili përfundon me rotacizmin me formën që kemi sot Vlora. Pra, Vlora e lashtë, Aulona e lashtë, gjendet në qëndrën historike të sotme, tek Sheshi i Flamurit. For more information see the detailed info on the Radio Fontana website. Telefonit Si Dhe Viber +33 970 466 331 Skype: RadioNatyra Të gjitha keto Ju Ofron Radio Natyra Falas. Pra, kemi një emër tipik ilir, i cili ndeshet në të njëjtën formë në Ilirinë e atëhershme ,që pikërisht me këtë talasokraci të shek.

Next

Radio Zemra

aulona chat

Emision i cili mundeni të beheni pjesë permes numrit te. Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Enis Kruezi Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. V, shfaqet në burimet e huaja vetëm në shek. V dhe janë nga qëndra e sotme e Vlorës. Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Enis Kruezi Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Finally, seeking a loan or rate with government backing can also help you secure the lowest rate possible. Administratori kryesor eshte themeluesi i chat dhe koordinon punen me Adminet.

Next

vehiclereviews.carmax.com

aulona chat

Emri i Vlorës Aulones është ndër emrat e paktë të bregdetit lindor të Adriatikut që i ka qëndruar kohës. Rregullat: - Obiektivi i ketij chat eshte argetimi, njoha si dhe bashkimi i shqiptareve anembane. Kontributi juaj pasuron emisionet tona! Merr propozime per moderator nga Adminet, zhvillon strategji. Natyrisht që kemi dëshmi arkeologjike për ekzistencën e hershme të Vlorës, të paktën që nga shek. Mendimet, ndjenjat, nevojat dhe eksperienca e vizitoreve jane ato qe nxisin punen e tone.

Next

vehiclereviews.carmax.com

aulona chat

The radio station is funded by many local advertisers in Istog and region. T o mention, the fans have the opportunity to take contact with the Fontana staff and to send them important news. Stafi administrues i faqes www. Adminet kontrollojne mbarevajtjen, cilesine, respektimin e rregullave, krijojne partneritete me te tjere, propozojne moderatore, mund te bllokojne vizitor, raportojne tek administratori kryesore. Vlora në lashtësi quhej Aulona. A bank earns a spread on the funds it lends out from those it takes in as a deposit. Cdo vizitor shqip-foles eshte i lire te hyje ne kete chat.

Next

vehiclereviews.carmax.com

aulona chat

Ajo permendët nga shume udhëtare dhe kronikane të huaj si një nga qytetet Skele kryesore te Ilirise se Jugut, që lulezoi pas renies se Apollonise dhe Orikut. On the official website radiofontana. Kujtojmë se ndihma juaj është e mirë se ardhur për cilësinë e programit tonë,sepse Radio Mërgimi dhe i tër staffi i saj punon punë vullnetare dhe siq e dijmë të gjithë kët punë dhe mund e kryejm me knaqësi,por më e keqja ështe se ka edhe shpenzime të mëdha të cillat nga njëher kemi vështirë të i përballojmë. Emri juaj fshihet automatikisht nese nuk hyni per me shume se nje muaj. Duke ju mudësuar të gjithë ndëgjuesve që të urojnë dhe të përshendesin më të dashurit e tyre. Radio Fontana broadcast from the main headquarters in Istog in Kosovo, locally waves on 98. Ju faliminderojme te gjith juve qe keni zgjedhur radion tone per ta degjuar dhe per te qen antare i familjes se mergimtareve.

Next

AULONA

aulona chat

Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Leila Rekaj Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. . Dëgjues të dashur së pari fillojmë duke ju përshëndetur dhe duke ju dëshiruar argëtim të këndshëm. Asnje vizitor nuk mund te reklamoje dhe propagandoje ne menyre te pa autorizuar. Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Lola Hoxhaj Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja. Of course, this gets much more complicated given the dizzying array of credit products and interest rates used to determine the rate eventually charged for loans. Urimet dhe Përshendetjet Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00 Lola Hoxhaj Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.

Next

vehiclereviews.carmax.com

aulona chat

Asnje vizitor nuk mund te perdor fjalor banal ne publik. Dhe vazhdimisht gjatë mesjetës, Aulona përmendet në listen e qyteteve bregtetare si Port i Rendësishem, me Detari të zhvilluar. Mund te bisedoni online pa pasur nevoje te regjistroheni. . .

Next