Bryllupsrejser. Bryllupsdage 2019-04-18

Bryllupsrejser Rating: 6,7/10 1520 reviews

Find romantiske bryllupsrejser hos Apollo Rejser

bryllupsrejser

I finder både bittesmå strandhoteller og store all-inclusive resorts på Maldiverne. Her på siden får du ideer til, hvordan dit bryllup kan komme til at se ud. Vi har lært, at selvfølgelig kæmper man, når det går dårligt, og det er okay, forklarer sangeren. Sæt ikke brudebuketten i vand, da det vil betyde at i får et kort ægteskab. Fantastiske strande, gode restauranter, streetart og masser af wild life. Så tænk ud af boksen og find på noget andet til ham. Bryllupstraditioner som denne er meget yndige, men det er nok de færreste i dag, som bliver gift som jomfru, men dette betyder jo ikke at disse bryllupstraditioner ikke er værd at holde fast i.

Next

Top 10 bryllupsrejser

bryllupsrejser

Hvis i vil have frø, så brug fuglefrø, men skyl dem inden og lad dem tørre, da de godt kan smitte lidt af på gommens tøj. Betydningen af dette ordsprog skal bringe lykke til bruden i hendes ægteskab, hvis hun vel og mærke bærer alle fire objekter på hendes bryllupsdag. Kruger National Park — den mest berømte af de mange lokale naturreservater — tilbyder private luksusindkvarteringer, hvor I udfylder tiden mellem safariturene med massage og spabehandlinger. Uanset hvad I gerne vil have, at jeres bryllupsrejse i Thailand skal indeholde, kan vi hjælpe med gode ideer, inspiration og forslag. Det er ikke en mulighed, siger Christopher.

Next

Bryllupsrejse

bryllupsrejser

Hotel Bamboo Village Resort er beliggende direkte på stranden i eksotiske omgivelser, hvor romantikken har fantastiske forhold. Hvad: Tag en sporvogn, den såkaldte Peak Tram, op til udsigtsposten Victoria Peak, hvor I kan nyde den flotteste udsigt ud over hele Hong Kong. Læs mere om vores forslag til et. Er det lige noget for jer, så lad bryllupsrejsen gå til Fairview, hvor romantiske haver, Mange brudepar vælger også Sydafrika på grund af safariturene. Man kan komme til Naxoxbugtens badestrande på 5 minutter via en svævebane. Hvad: Strandene er hvide som sne, og bløde som bagepulver: Palmerne står ret, og havet er tropisk og blågrønt, når du ser det ovenfra, og klar som en kilde, når du dykker ned i bølgerne.

Next

Christopher jubler: Det er næsten for godt til at være sandt

bryllupsrejser

Hvorfor: Sydafrika ligger godt nok langt væk, men den manglende tidsforskel gør at man slipper for jetlag. I må heller ikke snyde jer selv for at bestige den betagende ­paladsruin i Sigiriya. Det er calypso, karnival og fantastisk natur. Læs også vores andre spændende artikler om og. En naturoplevelse ud over det sædvanlige. De 5-stjernede hoteller er håndplukkede og alle omgivelser helt i top — lige fra poolområderne til restauranterne.

Next

Bryllupsrejse: 12 eventyrlige destinationer

bryllupsrejser

Efter en kort sejltur på det klare blå vand, ankommer I til Koh Yao Yai, en lille ø - et lille stykke uberørt paradis! God fornøjelse — og må jeres bryllupsrejse blive intet mindre end fantastisk!. Tramper gæsterne i gulvet, skal brudeparret under bordet og give hinanden et kys. Som gæst bliver du mødt med nysgerrighed og evig gæstfrihed. Lad jer forkæle af luksus, solen og vandet, køb lækker thailmad og gode drinks. Santorini er en af de smukkeste øer i Grækenland, kendt for sine billedsmukke omgivelser med en dramatisk natur og ikke mindst fortryllende solnedgange ved Oia.

Next

Bryllupsdage

bryllupsrejser

Vi har samlet de bedste ideer til en fantastisk og romantisk bryllupsrejse til jer. Hvor: Det tager cirka 10,5 time at flyve til det utroligt populære og klimavenlige Miami, der ligger i det sydlige Florida. Det er det sygeste skridt. Hvad: Gå en tur med hinanden i hånden i de smalle gyder, og find netop jeres yndlingssted, og smag den lokale meze. I kan nyde livet i palmernes skygge og ved strandkanten er der liggestole, parasoller og komfortable hængekøjer. Parret mødte hinanden i 2014, og sidste år gik Christopher på knæ og friede til Cecilie Haugaard.

Next

Bryllupsrejse

bryllupsrejser

Vandet er krystalklart, og klimaet behageligt året rundt med varme tropiske dage og milde vinteraftener maj-september. De fleste aktiviteter indgår i rejsens pris, og her kan I næsten vælge imellem alt. Billedskønne Santorini Grækenland er et af Europas mest romantiske lande og en oplagt til en honeymoon. Her kommer I til at opleve fantastiske landskaber og vidt forskellige kulturer. Bangkok, Koh Samui og Koh Tao 15 dages bryllupsrejse i Thailand i 5-stjernet luksus, med start i Bangkok, hvor der er mulighed for at opleve storbyen eller lade sig forkæle med wellness og spa, inden turen går videre til Koh Samui i lækker Seaview Bungalow på Hansar Resort og efterfølgende øhop til Koh Tao hvor der tjekkes ind på Haadtien Beach Resort i de bedste Castaway Beach Villas beliggende lige på stranden. Acapulco er en af Mexicos største byer, så I er garanteret masser af liv og aktiviteter nat og dag. Tag forbi Carltons skybar Ozone, der ligger på 118.

Next

Bryllupsrejse

bryllupsrejser

Her bliver man ét med nattens liv og lyde og man kan tage på alt fra trekking til romantisk sejltur på søen. Derfor har de begge den indstilling, at et ægteskab er for livet. I starter med et par dage i Bangkok på 5 stjernet luksushotel med eksklusiv adgang til skytrain så I nemt kommer rundt i byen. Nyd jeres kærlighed som er blevet stærkere og stærkere, i med og modgang, igennem jeres ægteskab. Det er med til at trække opmærksomhed mod brudeparret. Hvor: Hvis I ønsker at kombinere storbyferie og strandferie og for den sags skyld også en aktiv ferie, er Hong Kong en oplagt rejsedestination. Det betyder desuden, at bruden altid kan regne med at disse personer vil støtte op om hende.

Next

Tips til bryllupsrejsen

bryllupsrejser

Hvis I er heldige, kan I både se delfiner, søkøer og krokodiller. Der er også andre aktiviteter som snorkling, windsurfing og yoga. Hotel Belle Mare Plage ligger tæt ved havet. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Hawaii er ikke en party ø, her kommer man for at slappe af og nyde naturen, og øen byder fx på storslåede muligheder for at dykke med havskildpadder og svømme med delfiner. Her er fantastiske strande og en skøn atmosfære.

Next

Top 10 bryllupsrejser

bryllupsrejser

Blixen Tours er eksperter i at arrangere romantiske bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Hvor: Vietnam, landet med venlige mennesker, kultur, madoplevelser og vidunderlige strande. Hvis man er så uheldig, at manden siger nej måske fordi han selv vil spørge , så skal han give hende 12 par handsker i bod for at give hende et afslag. Hvis han er i tvivl om hvilke blomster og farver han skal vælge, så må han spørge sin kommende svigermor til råds. Oahu er til jer, der er vilde med fest, farver, natteliv, shopping og storbyliv.

Next