Btnyheder. Historisk kro er brændt ned 2019-04-20

Btnyheder Rating: 9,6/10 1936 reviews

Historisk kro er brændt ned

btnyheder

Stod ikke til at redde Sydøstjyllands Politi blev kaldt ud til branden tidligt tirsdag morgen. Danskeren er fravalgt til startopstillingen til hjemmekampen mod Aston Villa lørdag efter en sommer med massevis af rygter om Eriksens fodboldfremtid. Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen indleder sæsonen i Premier League på bænken for Tottenham. Derudover deltog beredsskabsstyrelsen fra Herning, en kran fra Haderslev og frivillige fra Odder og Skanderborg. Lili Majbrith Bergmann, beboer, Gl.

Next

TV 2

btnyheder

Tænk nu, hvis den ikke bliver genopbygget, siger Lili Majbrith Bergmann. Tusinder gør klar til demonstration i det centrale Moskva lørdag eftermiddag for at vise utilfredshed med demokratiet i Rusland under præsident Vladimir Putin. Der har været vogne og mandskab fra Skanderborg, Ry og Hørning samt en tankvogn fra Them. Ifølge vagtchefen stod kroens bygninger ikke til at redde, og man lavede derfor en kontrolleret nedbrænding på stedet. Lili Majbrith Bergmann, der bor tæt på Gl. Christian Eriksen meddelte tidligere denne sommer, at han gerne ville prøve noget nyt, Københavns Politi har lørdag eftermiddag modtaget 52 henvendelser i forbindelse med nattens eksplosion på Nørrebro. .

Next

Historisk kro er brændt ned

btnyheder

Men natten til tirsdag er den historiske kro nedbrændt. I 400 år har der været kro i byen Gammel Rye. I alt var cirka 35 personer på stedet tirsdag formiddag. Samtidig bringer politiet nye oplysninger om signalementet på den formodede gerningsmand. Kroen har indtil tirsdag fungeret som restaurant og hotel. Foto: Karsten Rindom Skov - Man kan slet ikke forestille sig Gl.

Next

TV 2

btnyheder

Man kan slet ikke forestille sig Gl. Rye - Vi får meldingen 04. Rye Kro, vågnede op til flammer og røg. Kroen har stor betydning for byen og dens beboere. Det oplyser politiet på et pressemøde. Vagtchefen oplyser, at der kun var brand i selve kroen, men der var ikke fare for kroens tilknyttede værelser. Det er dér, vi går op, når vi skal til valg.

Next

TV 2

btnyheder

Tirsdag formiddag var brandvæsenet stadig på stedet for at kontrollere nedbrændingen. Det er fjerde gang på fire uger, at den russiske opposition går på gaden med krav om frie og retfærdige lokalvalg, skriver nyhedsbureauet Reuters. Foto: Karsten Rindom Skov Indsatsleder Ivan Nielsen kan derudover fortælle, at ingen personer kom til skade i branden. . .

Next

TV 2

btnyheder

. . . . . . .

Next

Historisk kro er brændt ned

btnyheder

. . . . . . .

Next

TV 2

btnyheder

. . . . . .

Next