Butikker i city vest. Tomme butikker i City Vest 2019-04-25

Butikker i city vest Rating: 9,9/10 1524 reviews

Boligindretning, isenkram & interiør butikker i Århus

butikker i city vest

Du finder med andre ord, alt hvad du har brug for til den travle hverdag i indkøbscentret i Århus. Her kan du købe fine boligting i forskellige fede materialer, der er oppe i tiden, f. Stort fokus på miljø Løbende moderniseringer har gennem årene moderniseret City Vests installationer, og senest har et egentligt fokus på miljø- og samfundsansvar medført en række konkrete tiltag, der har sænket centrets energiforbrug betragteligt. Velkommen til City Vest — Shoppingcenter i Århus City Vest byder dig hjertelig velkommen til en fantastisk shoppingoplevelse i Århus. Flere butikker i City Vest har solgt ud og lukket ned i det sidste halve års tid. Facebook modtager ikke dine oplysninger. Søstrene Grene i City Vest har både mindre møbler og masser af opbevaring og pynteting til stuen og soveværelset.

Next

Rolsted Cykler

butikker i city vest

I City Vest i Århus har vi også masser af sjove festartikler. Butikken er fuld af farverige og fantasifulde ting til billige priser, f. I samme periode har centret indført en række kundeorienterede tiltag, der udruller miljøindsatsen i samarbejde med kunder og ansatte. Desuden indgår centret som en aktiv del af det lokale markedsområde, som netop i disse år også nyder godt af et større udviklingsprojekt i Aarhus Kommune, der bl. Vi har mere end 20 års erfaring med service og salg af cykler. Hver gang du shopper for 100 kr.

Next

Boligindretning, isenkram & interiør butikker i Århus

butikker i city vest

Besøg os nu i City Vest og se det store udvalg. Er du klar til nogle sjove og festlige dage hos Skoringen? Zizzi er for eksempel rykket op på første sal som et led i rokeringen, der skal skabe nogle større områder med plads til det nye,« uddyber hun. I Imerco kan du f. Du kan læse mere om og finde vej til City Vest her. City Vests historie City Vest blev opført helt tilbage i 1972.

Next

City Vest

butikker i city vest

I cykelhandlen i City Vest har vi et stort værksted, hvor vi reparerer din cykel fra dag til dag. Har du brug for hjælp til at finde vej? Vi står klar til at hjælpe dig. Alt sammen så du trygt og bekvemt kan nyde shoppingturen og de 50 spændende butikker. Hos Rolsted Cykler har vi et bredt udvalg af kvalitetscykler til både børn og voksne. Det var dengang, det første overdækket shoppingcenter i Jylland. Du kan derfor være sikker på at finde en cykel, som passer til dig, uanset om du er på jagt efter en damecykel, racercykel, el-cykel, børnecykel eller mountainbike. Hvad enten du mangler en røremaskine, en fin vase eller et farverigt tæppe til hjemmet er du sikker på at kunne finde det i vores center, hvor vi har byens bedste butikker inden for interiør, boligindretning og isenkram.

Next

Rolsted Cykler

butikker i city vest

Køkkenudstyr i kvalitet Hos boligindretningsbutikkerne og isenkræmmerne Værsgo og Imerco i Århus finder du et stort udvalg af isenkram i den bedste kvalitet. City Vest er et charmerende og moderne bycenter beliggende i Brabrand i udkanten af Danmarks næststørste by, Aarhus. Isenkræmmere og boligindretningsbutikker på ét sted i Århus Mangler du en velassorteret isenkræmmer eller boligindretningsbutik i Århus, behøver du kun tage et sted hen: City Vest. Siden da har shoppingcentret i Århus gennemgået en rivende udvikling. Sammensætningen af butikker er nøje udvalgt for, at der i shoppingcentret i Århus altid er noget at komme efter for enhver smag. Et lyst, rart og indbydende shoppingcenter beliggende lige uden for Århus i Brabrand kun 20 minutter på cykel fra Århus midtby. Lige nu er det skobutikken Maibom, som forlader centeret i slutningen af februar.

Next

Skoringen City Vest, Gudrunsvej 7, Brabrand (2019)

butikker i city vest

Skal du have en ny cykel, eller trænger din nuværende cykel til reparation? Her finder du de bedste indkøbs- og shoppingmuligheder i hyggelige omgivelser i Århusområdet. Centret har et godt udvalg af supermarkeder, mange forskellige butikker og flere restauranter. Tag et kig forbi Flying Tiger Copenhagen, som er det oplagte sted, hvis du mangler pynt til f. Derfor kan du som kunde forvente både hurtige og præcise cykelreparationer, uanset om du skal have lappet et dæk, eller kommer ind med mere komplicerede cykelreparationer. Vi prøver at gøre din indkøbstur så bekvemmelig som overhovedet mulig. Du kan nemt friske et kedeligt hjørne i hjemmet op med en pude eller puf i velour eller en lysestage i kobber. Alt i alt står City Vest i dag som et moderne, indbydende og attraktivt shoppingcenter for alle i og omkring Århus.

Next

Boligindretning, isenkram & interiør butikker i Århus

butikker i city vest

Med gratis parkering hele året rundt og flere busforbindelser, der kører direkte til shoppingcentrets indgang, er City Vest et oplagt besøg værd for alle i Århus og omegn på udkig efter shopping i Århus. Hjælper også med at forhindre skader såsom udtørring og famlen. I det store shoppingcenter finder du nemlig mere end 50 hyggelige butikker, caféer og spisesteder foruden Fitness, specialbutikker samt gode muligheder for mad- og dagligvareindkøb i de to supermarkeder og delikatesseforretninger. Vi står klar til at hjælpe dig i butikkerne , , , og. Bekvem shopping i Århus Skal du på shoppetur med veninderne, købe nogle småting til hverdagen eller handle ind til ugens måltider? City Vest er opført tilbage i 1972 som det første egentlige shoppingcenter i Jylland.

Next

Velkommen i City Vest

butikker i city vest

Vi trækker 1 heldig vinder mandag d. Boligindretning med alt fra velour til kobber I boligindretningsbutikken Søstrene Grene i Århus har vi øje for de nyeste tendenser inden for interiør til lave priser, hvor alle kan være med. Vi sørger altid for at være på forkant med den nyeste teknologi, materialer og teknikker, så din cykel kommer i topform. Alt i interiør i Århus I vores boligindretningsbutikker i Århus-bydelen Brabrand har vi et stort udvalg af brugskunst og boligtilbehør, der gør dit hjem både trendy og hyggeligt. Der er blevet etableret nyt glastag. Der er blevet lavet en spritny indgang direkte ud mod Silkeborgvej.

Next

Tomme butikker i City Vest

butikker i city vest

Så besøg den store cykelhandler Rolsted Cykler i City Vest i Århus. Derfor har vi foruden gratis parkering, så du slipper for at skulle lede efter en parkeringsplads i Århus midtby, en babylounge med pusleplads og ammestue, gratis Wi-Fi, handicapvenlige parkeringspladser og rullende fortove. Så er City Vest et oplagt besøg værd. Hurtig og effektiv cykelreparation i Århus. Hvilke kan jeg desværre ikke afsløre, før alle kontrakter er skrevet under. I shoppingcentrets butikker finder du alt inden for interiør og isenkram, hvad enten du mangler køkkenudstyr og køkkenredskaber, eller blot har brug for lidt interiør-inspiration. Det er blevet moderniseret og tilpasset det 21.

Next

Fysiske butikker

butikker i city vest

»Vi har bevidst ladet nogle lokaler stå tomme, fordi vi har nye tiltag på vej og andre planer med dem. Kom forbi og spar penge på alle børnesko. Sidst var det modebutikken Funny Shop på første sal. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Cykelhandleren i Århus vægter altid service højt. Stort indkøbscenter i Århus City byder på ideelle indkøbs- og shoppingforhold i Århus. .

Next