De bedste gyserfilm. Her er de bedste gyserserier på Netflix 2019-04-24

De bedste gyserfilm Rating: 8,6/10 1984 reviews

Bedste gyserfilm på Viaplay

de bedste gyserfilm

Og så begynder den at opføre sig levende. Se trailer for Ondskabens hotel: Eksorcisten Premiere: 26. De to unge kvinder mødes, og det bliver med destruktive resultater. Hvis du har fået helt lyst til at holde en u hyggelig filmaften med gyserfilm på skærmen og popcorn i skålen, er det bare om at invitere veninderne eller kæresten til gyseraften. John Williams' musik, et godt manuskript og dynamisk klipning trækker i den grad op i den samlede bedømmelse.

Next

De 10 bedste gyserfilm

de bedste gyserfilm

Især er det langstrakte klimaks ret nervepirrende. Umiddelbart giver det ikke helt mening at nævne de film, der fik færrest point, fordi det trods alt er et lille panel, jeg har spurgt - men det kan selvfølgelig overraske, at f. Annabelle 3 har dansk premiere d. Tre afsnit, mere skal du ikke forpligte dig til med den her svært vellykkede miniserie fra Indien, som foregår i en dystopisk fremtid under et totalitært regime. I hovedrollen ses , mens filmen instrueres af manden, der er udset til at lave den tredje The Conjuring-film. American Horror Story er en serie, hvor hver sæson har et nyt creepy persongalleri og sit eget mysterium. Adam siger, at han lider af personlighedsspaltning.

Next

De 13 bedste gyserfilm på Netflix, HBO og Viaplay

de bedste gyserfilm

Her oplever man det snigende gys, og visuelt er den meget opfindsom. Og insekter, der kravler rundt under huden. Valget af skuespillere er perfekt hele vejen rundt - og så må vi ikke glemme den fænomenale slutning. Mogens Skaaning Høegsberg, redaktør på. Abrams andre film og serier, er der et skrækindjagende monster på spil. Men det, de tror, er et hostel, viser sig at være et legeland for rigmænd, der betaler sig fra at få lov til at torturere godtroende unge mennesker.

Next

Gyserfilm: Her er 20 af de bedste gyserfilm du skal se

de bedste gyserfilm

Lovecrafts skriverier, men resultatet er fremragende. Hvis det faktum, at historien er sand, ikke er nok til at overbevise dig, så må det, at Ryan Reynolds har hovedrollen, være det. I syv film torturerer en gammel syg mand mennesker, han ikke synes sætter pris på livet. Unfriended Unfiended er en amerikansk film, som tog de amerikanske biografer med storm den indtjente bl. Dette er en film med endeløs mystik, som vil efterlade alle og enhver godt og grundig målløse. Da de når frem, viser det sig, at virussen skaber monstrøse mutationer hos mennesker.

Next

Bedste gyserfilm på Viaplay

de bedste gyserfilm

Det er mørk aften, du har en stor skål af din favorit bland selv slik i favnen, et tæppe slynget omkring dig alt i mens du ligger godt gravet ned i den bløde sofa. Snart står det dog klart, at det ikke er for sjov, og at der nu må træffes vilde og drastiske beslutninger. Spoiler alert: Du bliver formentlig bange. Klik på titlen, hvis du vil læse mere om gyseren og se premieredatoen. Saw-filmene er intelligente og yderst godt produceret, og hvis man har interesse i gyserfilm, hvor der er historie og sans for twist, så findes der ingen bedre end disse. Jeg savner umiddelbart kun et par stykker - Body Snatchers og The Hills Have Eyes.

Next

De bedste gyserfilm

de bedste gyserfilm

Hotellet, som ligger på en gammel gravplads, har en mørk og dyster fortid, som Jack ikke kan lade være med at blive påvirket af. Har ikke set den, men det er et meget godt bud. The Thing er en film fra 1982, som foregår et øde sted ved Antarktis, hvor en amerikansk forskningsstation terroriseres af … en ting. Dog var der også et par film fra denne tidsperiode, som gik mere i dybden med og spænding. For jer, der ikke har set filmen, kan I glæde jer, og jeg skal ikke afsløre for meget. Nogle af hændelserne er også inspireret af virkelige hændelser.

Next

Bedste gyser

de bedste gyserfilm

Se filmen, hvis du vil have skuespillerpræstationer i topkvalitet, og hvis du er vild med psykologiske gysere. Kan ses på Netflix og Viaplay. Ellers kan jeg konstatere, at kun en fra min top 10 er med blandt de første 10 nr. Shutter Island 2010 Denne film er lavet af en af de største instruktører fra det tyvende og det enogtyvende århundrede: Martin Scorsese. Psycho 1960 Et Hitchcock mesterværk. Jeg vil sige mange tak til de 33 personer, der har bidraget til denne Top 50: Lars Gorzelak, redaktør på Uncut.

Next

De 13 bedste gyserfilm på Netflix, HBO og Viaplay

de bedste gyserfilm

Ingen af titlerne på listen er full blown pis-i-bukserne-gys, men de indeholder alle horror-elementer på hver sin måde. Det viser sig, at han ikke er i koma, men i virkeligheden befinder sig et parallelt drømmeunivers, hvor uhyggelige ånder og monstre er ude på at overtage hans tæt på livløse krop. Efter en anspændt dag på stranden tager familien tilbage til sommerhjemmet. Få informationer er ude om den kommende filmversion, men vi ved, at den skal skrives af Gary Dauberman, som senest skrev og er udset til at instruere. Og hvad — eller hvem — kan det mon blive i stjernevrimlen af unaturlige, overnaturlige, sindssyge, syge og sultne bæster? Saw 1-7 Saw-filmene er nogle af de mest anerkendte inden for gysergenren, og det er ikke tilfældigt. Texas Chainsaw Massacre 2003 8.

Next

Her er de 10 bedste gyserfilm nogensinde

de bedste gyserfilm

Nu er der ikke noget nemmere end at sætte en tilfældig internet-afstemning op og så offentliggøre resultatet, men man kan også gå en anden vej. Denne artikel er oprindeligt publiceret som et blogindlæg. Kort efter familiens ankomst til hotellet sner de inde, og Jack begynder lige så stille at lade sig påvirke af tilstedeværelsen af noget overnaturligt på hotellet. De fleste anmeldere rangerer sæson 2 og 1 som de bedste, og der ligger syv sæsoners af serien på Netflix, så det er bare om at komme i gang. De ved ikke helt selv, hvad de gemmer sig for, men de ved, at det er strengt forbudt at gå ud om natten. Som bloddryppende perler på en snor leverer filmen det ene uforglemmelige billede efter det andet.

Next