Dmi københavn og nordsjælland. Skybrud over København og Nordsjælland 2019-04-23

Dmi københavn og nordsjælland Rating: 5,3/10 1503 reviews

Vejr for Danmark

dmi københavn og nordsjælland

Samtidig vil resten af landet opleve vekslende temperaturer på mellem 18 og 23 grader, mens der ud til kysterne vil være lidt køligere. En del vand fra oven i Esbjerg, hvor bl. Men ofte viser vejret sig faktisk at være ganske mildt - noget som måske skyldes den fynske beliggenhed og det tilhørende kystklima. Han ville ikke afvise, at der i løbet af eftermiddagen ville blive sat yderligere varmerekorder, hvilket altså blev en realitet kort efter. Vinden bliver jævn til hård og ved kysterne op til kulingstyrke, mens nordjyderne endda får kraftige vindstød. Politiet råder til forsigtig kørsel, men der er ikke grund til at fraråde kørsel.

Next

Årets højeste temperatur er målt i Nordsjælland

dmi københavn og nordsjælland

På motorvejen Lyngbyvej nord for København stikker et par biler akkurat taget op af vandmasserne lørdag aften. Det er den foreløbigt højeste temperatur, der er blevet målt i Danmark i år. »I aften bliver det regnvejr i hele landet,« siger Anja Bodholdt. Den voldsomme regn har betydet, at flere politikredse kan melde, at vejbaner står under vand. Bemærk: Den normale temperatur og nedbør, der refereres til i prognoserne, er niveauet for de seneste 20 år se også vejrdata for perioden 2006-2015. Skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter akvaplaning , nedsat sigtbarhed. Uge 33: Efter en ustadig og ret blæsende weekend med en del regn og byger giver en mindre højtryksryg en kortvarig stabilisering med aftagende vinde og mest tørt vejr mandag.

Next

Årets højeste temperatur er målt i Nordsjælland

dmi københavn og nordsjælland

Fredag bliver både flottere, varmere og mindre blæsende undtagen i Syd- og Sønderjylland, hvor skyerne kommer til at dække for solen og vil give lidt nedbør. Lavtrykket efterfølges af lidt sol, aftagende vind og en del regnbyger, men i løbet af ugen vil flere lavtryk med regn, byger og en del blæst passere tæt på landet fra sydvest. Vi ser altså ud at kunne få flere dage med opholdsvejr og nogen sol, men der vil naturligvis også være mulighed for dage med skyet vejr og noget regn eller regnbyger. Han understreger, at det altid er svært at sige, hvor kraftigt et skybrud bliver, og det er derfor, man skal tage sine forholdsregler. Ikke for fuld udblæsning, men i det mindste er det slut med de efterårsagtige temperaturer og vindens rusken.

Next

DMI udvider varsel: Risiko for skybrud og torden

dmi københavn og nordsjælland

Også voldsomme regnmængder i København. Oktober: Flere prognoser synes at holde fast i lidt lunere, men måske også mere vådt efterårsvejr, end vi plejer at se. Kraftigt snefald: Nedbørmængde overskrider 15 mm på 6 timer svarende til 15 cm sne lokalt inden for varslings-området. Tidligere søndag skrev instituttet på Twitter, at den højeste temperatur i form af 32,2 grader var blevet målt i Nordsjælland. Vandstøvsuger på restauranter Københavns Brandvæsen hjælper i øjeblikket flere restauranter i hovedstaden, som er ramt af oversvømmelser. Så de mellem 13 og 18 graders varme vil føles noget køligere.

Next

DMI udvider advarsel: Skybrud og torden kan ramme hele landet

dmi københavn og nordsjælland

Inden søndagens varme ramte Danmark, var den højeste temperatur, der var målt, 31,1 grader i år. . Interesseret i at lære mere om vejret i Odense? Der er en koldfront på vej ind vestfra og temperaturerne er allerede begyndt at falde i Vestjylland, hvor de faktisk ligger under 20 grader. Bygerne kan medføre lokale skybrud med 15 mm vand eller mere på 30 minutter, siger vagtchefen. Det skete ved Lersø Parkallé på Østerbro og i en tunnel ved Lyngbyvejen, oplyser Københavns Politi. Nattemperaturerne vil sandsynligvis nå ned mellem omtrent 8 og 15 grader.

Next

TV 2 VEJR: Dagens og ugens lokale vejrudsigt, varsler og nyheder om vejret

dmi københavn og nordsjælland

Og kort før klokken 21. Derfor er du meget velkommen til at benytte denne side som din startside på mobilen eller computeren. Resten af august ventes at blive domineret af en ovevejende vestlig og til tider noget kølig strømning over Danmark. Sommerhøjtrykket over Europa er nu forskudt langt mod sydøst mens lavtryk med ustadigt vejr nærmer sig Skandinavien fra vest. Men uanset om det er sommer, efterår, vinter eller forår kan du altid tjekke op på vejret i Odense lige her. Skybrud er et typisk sommerfænomen, der hænger sammen med varme og sol, og derfor klinger risikoen også af i løbet af aftenen, når solen forsvinder.

Next

Skovlunde vejret, Danmark

dmi københavn og nordsjælland

Tidligt lørdag morgen lød det, at der især var risiko for skybrud og torden i den østlige del af landet. Han spår samtidig, at der også de næste par dage vil komme regn, byger og torden. Sidst på eftermiddagen den 2. Temperaturen ser ud til at ende omkring normalen og omkring eller lidt under normal mængde nedbør. En mindre højtryksryg kan passere Sydskandinavien vestfra og kortvarigt give os mere tørt vejr med nogen sol, men der vil i løbet af ugen sandsynligvis komme flere lavtryk fra vest eller sydvest med en del regn og byger og i perioder mere vind. Allerede mod slutningen af denne uge vil temperaturerne stige til omkring 20 grader, og fra starten af næste uge får termometeret endnu et nøk opad. Det var København, Nordsjælland og Stevns, der var i farezonen i de første meldinger.

Next

KFB: DMI varsler skybrud i Kbh og Nordsjælland

dmi københavn og nordsjælland

Og så den gode nyhed: Derefter kommer sommeren tilbage. Af langtidsmeteorolog Martin Lindberg Bemærk: Den normale temperatur og nedbør, der refereres til i prognoserne, er niveauet for de seneste 20 år se f. Men på den tid falder der meget regn. Dette giver typiske en afvekslende vejrtype med sol og byger, enkelte regnvejrsdage og ret normale temperaturer for årstiden. Temperaturen ser ud til at havne lidt over normalen, mens der ser ud til at komme lidt mere regn, end vi plejer at se. Så falder temperaturen, og der bliver den ved med at ligge den kommende uge, hvor vi får en noget køligere luft ind vest fra, siger Erik Hansen.

Next