Glemt adgangskode til iphone 4. Begrænsninger 2019-04-28

Glemt adgangskode til iphone 4 Rating: 4,8/10 1333 reviews

Slet VPN, Adgangskode, Begrænsninger på din iPhone Let

glemt adgangskode til iphone 4

Hvis du gendanner alt til din iPhone, kun dine data dine beskeder, musik, fotos, adresse bog. Men du kan nulstille restriktion adgangskode ved at genoprette med iTunes: Trin 1. Du har ændret 'Restriktioner Passcode' i backup filen til '1234'. Hvis du stadig ikke kan finde din puk kode, skal du tage kontakt til mobilselskabet, og bede dem om at sende dig et helt nyt simkort. Og når vinduet popper op for at lade dig bekræfte handlingen, bare trykke på Ryd AutoFyld data til at afslutte det. Metoden afhænger af hvordan og hvor du er blevet låst ude. Hvordan låser man iPhones op, hvis man har glemt koden? Denne tilstand vil sørge for alle de slettede data vil for altid forsvinder fra din iPhone.

Next

[løst] glemt kode til min iphone

glemt adgangskode til iphone 4

En del 3: Slet Restriktioner for din iPhone Spørgsmål 1: Jeg vil gerne vide, hvordan du slår begrænsning for adgang til App Sletning. Begrænsninger er der for at begrænse visse funktioner, der ikke kan være tilpassede situationer som ændringer i konti til at købe uden at kræve en adgangskode, fjerner apps, osv. Men hvis du ikke får den rigtige måde at gøre det, kan du miste alle dine personlige data på iPhone. Først bør du forstå, at denne metode ikke vil arbejde med 'Find min iPhone' aktiveret, da det giver ekstra sikkerhed, som i denne situation er ikke nogen hjælp. Da slettes alt innholdet og telefonen starter opp på nytt. Der er nogle funktioner det kan være praktisk at have adgang til, selvom din iPhone er låst — F.

Next

Skift din iCloud

glemt adgangskode til iphone 4

Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Det er jo nettopp hensikten med kodelåsen. Eksempelvis kan du med Google+-appen automatisk ta sikkerhetskopi av alle bildene du har lagret. To see a textual representation, choose a different property list format using the Change Format submenu located in the Operations menu. Du kan også justere indstillingerne, så at de ikke kan installere eller fjerne enheden applikationer eller du kan selv vælge land til aldersklassifikationer af programmer. Men som vi sagde i starten, der kræver at du at være bare en lille smule forsigtig med ikke at tabe endnu en adgangskode.

Next

Lås iPhone og iPad med kode, sådan gør du

glemt adgangskode til iphone 4

Begrænsninger funktion inkluderet i iPhone giver forældre til at styre, hvilke programmer og funktioner i telefonen deres børn kan få adgang til. Brug Indstillingsassistent til på enheden til at gendanne den seneste sikkerhedskopi af din enhed. Du vil således helt nye iPhone uden nogen personlige data. Når jeg vil gendanne beder den om koden til mit gamle appelid som ikke eksistere mere — og den kan jeg selvfølgelig ikke da det er over 2 år siden jeg lukkede det appelid ned. Hvis du på ingen måde kan finde hverken din simkode, eller din puk kode, skal du have fat i dit mobilselskab.

Next

Glemt iphone kode

glemt adgangskode til iphone 4

Måske ved nogen hvordan man gendanner? Ikke synkronisert og ikke iCloud? Du skal åbne enten iTunes eller App Store på din iPhone. Lad os vide i kommentarerne, om denne artikel hjulpet dig. Databeskyttelse bruger koden som nøgle til kryptering af Mail-beskeder og deres bilag på iPhone. Klik på Find min iPhone. Apple-id bestemmes ved hjælp af kundens e-mailadresse fra en hvilken som helst e-mail-udbyder. Logg på med Google-kontoen Har du tastet inn feil kode fem ganger, får du på de fleste telefoner spørsmål om du heller vil logge på telefonen med Google-kontoen din.

Next

Du kan nemt nulstille restriktioner Passcode på iPhone/iPad

glemt adgangskode til iphone 4

Sådan slette din iPhone til at rydde begrænsning adgangskode Trin 1: Med dr. Lette måder at låse iPhone op på 1. Desværre er der stadig mange gode og anvendelige apps, som du ikke kan downloade fra den danske App Store. Dog, denne måde vil slette alle data på din iPhone. Jeg har ført den tilbage til, fabriks standard, men det hjalp ikke.

Next

Sådan ændrer du dit Apple ID

glemt adgangskode til iphone 4

Men den er jo out dated. Ovenstående bør arbejde, men du kan også prøve følgende. Din adgangskode beskytter også din mulighed for at finde eller slette indholdet af din enhed ved hjælp af fra et eksternt sted. For at undgå at folk får fat i disse fortrolige informationer, laver iPhone brugere ofte et kodeord, som man skal bruge for at komme ind på enheden. Så af forskellige årsager, kan du være på udkig efter et middel til at udføre en Apple nulstilling af adgangskode, eller måske du ønsker at nulstille Apple-id. Har jernteppet falt, må du altså nullstille telefonen til fabrikkinnstillingene slik at den etterpå fremstår som ny, men med en solid OneDrive-backup kan du få tilbake alt slik det var når du logger på med Microsoft-kontoen din igjen. Så vil du vente og tjekke din iPhone efter at softwaren efterbehandling sit arbejde.

Next

glemt kode begrænsninger på iPhone

glemt adgangskode til iphone 4

Følg de oplysninger nedenfor for at lære mere om restriktioner passcode. Men hvis du absolut skal gendanne data fra iTunes eller iCloud backup, der er et middel til at gøre det selektivt så godt, uden at importere restriktionen adgangskoden igen. Du kan også yderligere begrænse udledning begrænsninger af programmer ved at vælge aldersgrænsen, vælge mellem + 4, + 9, + 12, og + 17 år eller alder grænse standard for film der kan downloades. Klik derefter på knappen 'Slet' for at begynde at slette din iPhone permanent. Sørg altid for at gemme din kode godt og grundigt, så ingen andre kan finde den. Problemet er også at vi nu ikke har mere på plads så vi skal til at købe mere hos Apple Er der nogen som har en løsning — vi har samme mailadresse.

Next