Gode scorereplikker. → Scorereplikker til mænd og kvinder 2019-05-01

Gode scorereplikker Rating: 7,6/10 1831 reviews

Gode scorereplikker

gode scorereplikker

Du lyver dog en del. Hvis du er en mand, hører du til den meget tvivlsomme slags. Gå op på mit værelse. Der er en privatfest i mine bukser, og du er inviteret. Man kan da heller ikke tage patent på en joke og hvis man gerne vil frem til hvem der har skrevet den så skal man måske kigge i gamle bøger, for mange af disse er også lavet om i mange generationer og det kunne være sjovt at hoppe nogle årtier eller måske sågar århundreder tilbage for at se hvordan disse så ud i gamle dage.

Next

Fantastiske scorereplikker

gode scorereplikker

Du laver sjældent fejl, da du faktisk aldrig laver noget som helst. ??? Hvad syntes du om dem, vil du kunne score med disse gode scorereplikker? Far jokes Far jokes er også sjove. Hey, du har lige kureret mit erektions problem, sejt nok. Så jeg kan ringe og takke hende! Ham: Er du ikke træt? Scorereplik nummer 26 Ved baren bestiller du et glas vand. Mixer du cement til dagligt? Når du har fået ham med i vandet, så spørg ham, hvad han hedder, hvor han kommer fra, hvad han interesserer sig for og hvad han skal efter 9. Måske har det endda lykkedes dig at få ham med hjem? Forresten er tvillingerne kendt for at begå blodskam.

Next

Scorereplikker til hende og ham

gode scorereplikker

Der findes mange forskellige scorereplikker, nogle gode mens andre er så dårlige at man begynder at grine over dem. Jeg fandt dem i min kavalergang? Folk kan lide dig, fordi du er biseksuel. Jeg fandt dem i min kavalergang? Derudover er en stor del af dem dog nogle virkelig gode scorereplikker som, hvis de bliver brugt rigtigt, kan give bonus i byen:-. Derudover er scorereplikken heldigvis også en af de mindst komplicerede scoringsmetoder. De snakkede lidt og så udvekslede de numre. De barnlige sjæle og alle dem, der som jeg elsker god humor. Det er aktuelt, uanset om du er af det ene eller andet køn.

Next

Scorereplikker der tager kegler til festen eller på diskoteket

gode scorereplikker

Du vækker tigeren i mig! Men ikke nok med det, kommer bartenderne også med guldkorn fra scoresamtaler, de har overhørt på baren. Hun var virkelig bekymret og spurgte ham, hvad der var galt. Citat-lageret er for alle uanset alder og køn. Sjove scorereplikker De involverer god humor og kan virke, hvis de bruges rigtigt, med et godt smil i øjet. Lad mig gætte din yndlingsposition: At der lader mine kugler ramme din røv. Jeg har en flot plakat hængende over min seng, vil du se den? Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes mange måder at gribe dette an på.

Next

Gode score

gode scorereplikker

Gode scorereplikker virker kun hvis du selv tror på dem. Folk synes du er dum i låget. Der er aldrig, og vil aldrig eksistere en stenbuk af blot den ringeste betydning. Og så skal du selvfølgelig sørge for, at han ikke ligger lige ved siden af kiosken! Hold kæft hvor blev jeg sur. Skorpionen 23-10 - 21-11 Du er skarpsindig i forretningsanliggender og i det hele taget ikke til at stole på.

Next

Scorereplikken til festen findes her

gode scorereplikker

Ham: Kunne du tænke dig det? Eller du kan måske ik' li' pizza??? Der vil være noget for enhver smag, det tør jeg godt garantere og disse jokes er blevet indsamlet fra et væld af forskellige kilder. De skal tages med et gran salt, og hit-raten hos damerne må anses for at være lille med disse sjove scorereplikker. De gør ofte grin med et emne som måske kan være tabubelagt og derfor er de gode for de er hvertfald ikke politisk korrekte, så hvis man er til stuerene jokes så skal man nok ikke gå ind på denne sektion. Jeg har en mundskyld, du kan bruge hver dag. Ved du hvad der ville se virkelig godt ud på dig? Fordi jeg bliver ved med at fare vild i dine øjne! Køb for de 99 kr. Har du også glemt dine nøgler!? Kvinden skal tænkte at det er en sjov måde at komme i snak på. Hvad er kendetegnet for en god far joke? Hvad siger du til at komme med hjem og få puttet 5 kg svensk landskinke op imellem pisflapperne? Det kan være du ikke har 100 kr??? Andre synes, du er påtrængende.

Next

8 bartendere afslører de bedste scorereplikker, de nogensinde har hørt

gode scorereplikker

Dypper fingeren, og tørrer den af i dit tøj, dypper den igen og tørrer den af i hans tøj, og spørger om han vil med hjem og tage det våde tøj af. Personligt synes vi at dem hvor personen skal svare, de virker bedst, så er du sikker på at isen er brudt, og samtalen er i gang. Kender du udtrykket, at tage det sure med det søde, jeg tager altid det søde! Det ligger i ordet at disse jokes er brugt til at støde modtageren og hvis ikke de støder så er det hvertfald meningen at de skal virke sjove. Der bør ikke lægges skjul på, at det er en god idé, at du bruger disse replikker — specielt hvis du føler, du har svært ved at åbne en samtale. Man kan få et grin ud af dem på den ene eller den anden måde.

Next

Gode score

gode scorereplikker

Der er en privatfest i mine bukser, og du er inviteret Hvordan vil du så have dine æg her til morgen, hårdkogte eller befrugtede? Du har noget på din røv: mine øjne. Skal vi ikke springe alt det romantiske pis over og gå lige til sagen. Han kiggede ofte hen på min kollega, og hver gang hun kiggede på ham, skyndte han sig at kigge væk uden at sige noget. Hororskop Vandmanden : 20-1 - 18-2 Du har en opfindsom forstand og er tilbøjelig til at være fremskridtsvenlig. Skytten 22-11 - 21-12 Du er optimistisk og blåøjet. Hvis man eksempelvis viser et billede af et dyr og ved siden af skriver et udråbstegn så er det jo sjov og det er der hvor hele skatten ligger begravet når man har med en god far joke at gøre.

Next