Hus til leje silkeborg og omegn. Sommerhus Silkeborg 2019-05-06

Hus til leje silkeborg og omegn Rating: 7,7/10 1024 reviews

Lejebolig i Skibet

hus til leje silkeborg og omegn

Også Kongens Kær er værd at nævne, et enestående vådområde på over 100 hektar. Fin spotbelysning over bordplade og under overskabe i køkkenet. Det stærke lokale fællesskab er nemlig gennemgående, for Silkeborg og de omkringliggende byer. Der er utrolig mange af disse små samfund som tilsammen udgør Silkeborg. Vejle Ådal, Grejsdalen og Munkebjergskoven med de stejle skrænter. Området omkring bymidten er specielt populært at bo i, hvis man ønsker en lejlighed til leje. Bo i Silkeborg Silkeborg er på mange måder et skønt sted at bo med gode uddannelses- og jobmuligheder.

Next

Ledige huse og lejligheder til leje

hus til leje silkeborg og omegn

Man skal dog have en smule tålmodighed, da der oftest er rift om de gode lejligheder i Silkeborg centrum. Silkeborg Kommune ligger attraktivt og smukt midt i det jyske; rammet ind af vældige skove, blå søer, smukke landsbyer og åbne landskaber. Nord for Silkeborg Langsø ligger områderne: Søtorvet, Gødvad, Alderslyst, Balle, Søholt, Grauballe, Sinding og Nørreskov Bakke. Rummelige stålvaske i køkken og bryggers. Århusvej, Herningvej og Viborgvej har retning ud af byen mod de tre nærmeste større byer. Silkeborg byder også på ungdomsbolig, studiebolig, og et værelse til leje hvis man søger at bo med roommate. Kultur og fritid Kommunen har et rigt kulturliv i kraft af kendte museer og store musik- og teaterfestivaler, der samlet kendetegnes af bl.

Next

1.252 boliger til salg i Silkeborg kommune

hus til leje silkeborg og omegn

Held og lykke med boligjagten! Af mad muligheder er der adskillige caféer og restauranter ej at forglemme de mange kroer. En lejebolig i Silkeborg Kommune, eller vil du vide mere om, hvordan 23. Silkeborg er sidste stop på vejen, og her dækker vi selvfølgelig også, hvilke kvarterer man skal bo i samt hvad byen ellers har at byde på kulturelt og aktivitetsmæssigt. Et par nævneværdige kulturelle oplevelser er en tur med Det gamle Dampskib til Himmelbjerget og Silkeborg Ildfest Regatta. Silkeborg Kommune er præget af et alsidigt handelsliv og et innovativt erhvervsmiljø i særdeleshed placeret omkring det nye byområde Papirfabrikken , erhvervsparken Ferskvandscenteret og de sprudlende gågader i Silkeborg Midtby. Her kan man via stier og broer iagttage det flotte landskab og rige fugleliv Mange seværdigheder i Vejle og omegn Tæt på Skibet finder du Lalandia Feriecenter, Givskud Zoo, Legoland Billund Resort og den gamle kongeby Jelling med de to gravhøje og Jellingstenen. Der er kort afstand til næsten alting, hvad enten det er shopping, skoler eller fritidsaktiviteter.

Next

Ledige huse og lejligheder til leje

hus til leje silkeborg og omegn

Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien. Er et samarbejde mellem Silkeborgs 3 strste almene boligorganisationer. Det her er sidste del af vores ultimative bolig guide til dem som søger bolig til leje. Det helt særlige ved Silkeborg er, at naturen rækker helt ind i byen. Man kan tilmed kombinere en tur i en af de kulfyrede færger med et besøg til en af Silkeborgs helt store attraktioner, Himmelbjerget. Blandt andet er jazz-festivalen Riverboat Jazz Festival meget populær i byen. Ledige lejligheder i Silkeborg og omegn To connect with Ledige lejligheder i Silkeborg og omegn, sign up for Facebook today.

Next

Ledige huse og lejligheder til leje

hus til leje silkeborg og omegn

Ledige lejligheder i Silkeborg og omegn Er du boligsgende i Silkeborg og omegn? På eget vænge på Præstegårdsvej, opføres 23 moderne rækkehuse til leje med egen carport og redskabsrum, terrasse og have. Bemærk derfor at fotos på denne side er modelfotos, der snarest vil blive opdateret med aktuelle illustrationer. Lejeboligerne beskrives som energivenlige og moderne med lysegrå facader af Antibes mursten og med ensidig taghældning på 3,5%, udført med moderne sort tagpap. Politisk udvikling af kommunen som kreativt center med udsyn mod stærke netværk. Hvis man leder efter en bolig til leje i eller omkring Silkeborg, så er der flere forskellige steder man kan lede.

Next

1.252 boliger til salg i Silkeborg kommune

hus til leje silkeborg og omegn

Hvis du nsker at sge en bolig hos os, skal du vre medlem af BoligSilkeborg. Du kan finde lejligheder, der ligger lige ned til de idylliske Silkeborgsøer, men vil du hellere bo helt inde i centrum med butikkerne lige rundt om hjørnet, så kan du også finde skønne lejligheder der. På søerne kan du eksempelvis sejle fra Silkeborg til Himmelbjerget med det legendariske gamle dampskip Hjejlen, der er det ældste dampskib i hele verden. Museum Jorn , Silkeborg Museum , Jysk Teater- og Musikhus samt Riverboat Jazzfestival. Erhvervs- og udviklingsmiljø i Silkeborg En analyse af Det kreative Danmark 2008 viser, at Silkeborg Kommune har en, i jysk sammenhæng, høj andel af borgere og arbejdspladser, som beskæftiger sig med udvikling, service, kunstnerisk udfoldelse, undervisning m.

Next

Lejebolig i Skibet

hus til leje silkeborg og omegn

Foruden både de kunstneriske og historiske varetegn som Silkeborg er kendt for, så er der også flere tilbagevendende festivaler, hvert eneste år. Her finder du både lejligheder, huse og rækkehuse af forskellige størrelse til leje samt også ledige studieboliger og ungdomsboliger. Dette anses som en vigtig forudsætning for en fremtidig erhvervsmæssig udvikling. Kultur og fritid Kommunen har et rigt kulturliv i kraft af kendte museer og store musik- og teaterfestivaler, der samlet kendetegnes af bl. Md Lejlighed p 38 kvadratmeter med 2 vrelser, Skrbkvej, Silkeborg 6. Ledige boliger til leje i Silkeborg - t t.

Next

Ledige Boliger til leje i Silkeborg

hus til leje silkeborg og omegn

Det centrale Silkeborg er delvis omkranset af en ringvej, som er navngivet henholdsvis Søndre Ringvej, Nordre Ringvej og Østre Ringvej. Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Silkeborg Kommune er med sine 88. Silkeborg by dækker nemlig over en del forstæder som blandt andet tæller Hvinningdal, Sejs-Svejbæk, Alderslyst og mange andre små byer som har grænser helt op ad Silkeborgs bycentrum. Et robust og kreativt erhvervsliv med internationalt udsyn. Vi tager med glæde med ud og ser de potentielle emner sammen med dig, og giver vores professionelle vurdering, råd og vejledning omkring lejligheden.

Next

Sommerhus Silkeborg

hus til leje silkeborg og omegn

Der er altså oplevelser til alle. Dette giver et stort udbud af unikke muligheder til et aktivt fritidsliv med inspiration i et af landets absolut smukkeste naturområder, for eksempel sejlads, lystfiskeri og badning, samt løb og mountain-biking i skoven. Lejeboliger og boliger til salg i Silkeborg - salg og udlejning af villa. Sålbænke under vinduer er af skifer. Silkeborg udgør et infrastrukturelt center som er en vigtig ramme for åbenheden for omverdenen.

Next