Hvad er tantrasex. Tantrasex for begyndere: 5 ting, I skal vide Femina 2019-04-20

Hvad er tantrasex Rating: 4,4/10 1600 reviews

Tantrasex

hvad er tantrasex

Start to move your bodies slightly as you breathe. V il du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder,. Tantrasex: Guiden til fantastisk sex i et kedeligt parforhold theatrecenter. Hvis du har hørt om tantra massage og er nysgerrig, så er det værd at udforske ideen yderligere. Dette betyder, at du skal nærme dig spørgsmålet om, hvad tantrisk sex er, med et åbent sind.

Next

Tantra sex: Begynder guide til tantrisk elskov. Et bedre sexliv i 5 trin.

hvad er tantrasex

For jeg synes ikke jeg er særlig pæn uden mascara, pga. Think outside of the box — and if that means using a box, have fun with it. Mange mennesker er al for hjemmevante i forestillingen om, at når vi gør noget for os selv eller andre, skal det give et bestemt resultat eller ihvertfald bare et resultat. Skam dig ikke over den. Da tantra og herunder tantrasex indeholder en invitation til at gå på opdagelse, kan det for nogle være nødvendigt i en periode at afstå fra hhv. Man skal påregne at der kan gå op til flere måneder ved visse ting før der kan ses en reaktion. Det gør ingenting, så længe I har intensionen, åbenheden og nysgerrigheden ind i jeres seksuelle møde.

Next

Hvad er tantra massage

hvad er tantrasex

But as you begin your journey into tantric principles, you may want to start with some of the basics. I tantrasex er der plads til al din kærlighed, dit begær, alle dine udløsninger af energi, din tryghed, dine orgasmer. Intimitet er noget du skaber i dig selv. Or they may be somewhere in the middle. Enten med dine fingre, eller med din lingam.

Next

Hvad er tantra?

hvad er tantrasex

Your partner may give you an enthusiastic yes or a hard no. Sæt jer så overfor hinanden — stadig så tæt, at jeres kroppe rører ved hinanden — og meditér på hinanden. Gør noget særligt ud af at skabe en kærlig stemning mellem jer. Sekundært er yoni-massage medvirkende til at give kvinden dybere udløsninger, og måske også en orgasme. It can also be about creating a deeper, more harmonious bond with your partner. Noget jeg selv praktiserer, som også er en tantrisk praksis, er at gøre det jeg er bange for, så ofte som muligt. Forspil Alt for mange sjusker med forspillet, fordi de har travlt med at komme til hovedretten.

Next

Tantra massage video: Se hvordan Tantra foregår her

hvad er tantrasex

Der er en rig variation af teknikker fra tantra, der kan bruges til at heale parforholdsproblemer såsom manglende intimitet og nærhed, hvor andre fokuserer på at optimere mandens seksuelle performance og ultimativt kan lede til åndelig og ekstatisk sex. Selvom manden typisk hurtig er klar til sex, så hjælper et langt forspil ham til at åbne op følelsesmæssigt. Tantra-massagen er bygget på den samme grundlæggende filosofi om og fokuserer på at bruge kroppens egne energier til at forene krop, sind og sjæl. Det kan lyde mærkeligt at vi alle skinner med det samme lys, når nogen opfører sig aggresivt og voldsomt, mens andre er hengivne og tolerante. Læs også: Tantrasex i 5 trin 1. Hvor starter jeg med tantra? Vi tog et kamera under armen og besøgte Tantra-templet i Valby, hvor vi mødte Adinatha, som både har grundlagt templet og fungerer som behandler.

Next

Hvad er Tantramassage?

hvad er tantrasex

Og det er der ofte i den sex, som de fleste normale par dyrker. Det handler ikke om din partner. Derfor giver det god mening at massere skeden indvendigt. Hvis du oversætter Tantra direkte, betyder det: et redskab tan til udvidelse tra. Dybest set er tantrasex en form for meditation, og essensen er, at du er helt og aldeles til stede, så du kan opleve sexakten bevidst og fornemme dybden, fylden og kraften i din seksualitet. Det vidunderlige ved denne type erotisk massage er, at det kan opleves og omsættes i praksis på en række forskellige måder.

Next

Hvad er yoni massage?

hvad er tantrasex

Når du begynder at lære tantra, vil du finde dig selv i en ny verden. Denne artikel blev første gang publiceret i januar 2013. Vi arbejder konkret med at få mere kontakt til følelserne og erotikken i kærlighedslivet. Selv om nogle af de mennesker, som dyrker tantra, ofte er f. En mere radikal ting er at stå ved mig selv og det der er virkelig sandt for mig.

Next

Hvad er tantra sex

hvad er tantrasex

Det betyder, at manden ikke får udløsning og kvinden ikke får klitorisorgasmer. Adskillelse Når efterspillet er slut og I går hver til sit, så brug alenetiden til at fordøje alle indtrykkene. Der er altså ikke kun én gud, og dyrkningen af guder er i virkeligheden en måde at dyrke guddommeligheden i os selv på. Sit in front of your partner. Når man forstår seksualitet som betinget, findes der i vores optik ikke ret meget frihed til at være, gøre eller handle anderledes. Engaging all of your senses during your tantra practice will help you feel every pleasurable sensation more fully.

Next

Tantra sex: Begynder guide til tantrisk elskov. Et bedre sexliv i 5 trin.

hvad er tantrasex

For nogle mennesker især mænd er denne form for orgasme forbundet med energitab, og manglende lyst og evne til at elske videre. Det erotiske møde er ikke en mulighed for at tilfredsstille sine fysiske behov, men en mulighed for at gøre sin elskede lykkelig. Du vil se, at denne gave til din partner er en vidunderlig måde at forenes på i ånden og værdsætte intimitet på en sådan måde, at rejsen er vigtigere end destinationen. Det handler om personlig udvikling: At være mere til stede i verden som et frimodigt og glad menneske. Hvis du er fristet til at springe duft-delen over, så tænk dig om to gange: Ifølge tantravisdom højnes din opmærksomhed og følsomhed nemlig, når din lugtesans påvirkes. That could mean incorporating meditation into foreplay or focusing more on deep breathing during a solo session.

Next

Tantrasex

hvad er tantrasex

Dette skyldes, at tantrisk massage understreger oprettelsen af og derefter fastholder en stærk fysisk og åndelig forbindelse mellem to mennesker. Playing some music that you can move to, either by yourself or with a partner. Denne energi forbinder kroppens syv energicentre eller chakraer. Se mere om Tantra-templet på deres hjemmeside. Tantramassage er spirituel intimitet i massageform som styrker selvværdet, og som giver mere sexglæde og lyst til at være glad i hverdagen. Når du masserer kvindens yoni, brug din tunge, dine læber, din mund, din næsetip, hænderne, fingrene, huden, penishovedet, dit lem. Shakti er personificeret ved gudinden.

Next