Hvorfor er kvinder utro. Få svaret: Derfor er kvinder utro 2019-04-28

Hvorfor er kvinder utro Rating: 4,2/10 125 reviews

Afsløring: Kvinder, der gør dette i sengen, er oftest utro

hvorfor er kvinder utro

Manden er simpelthen disponeret til at tro på, at kvinder har en større interesse i ham, end de har. Klik dig videre for at læse seks gode råd om hvordan du undgår utroskab. Hvis ikke, så har din nabo! Amanda driver egen klinik for samtaleterapi, sexologi og parterapi på Nørrebro i København. Stort set alle har haft det tæt inde på livet. Mange i undersøgelsen tror, at utroskab betyder, at de får noget, men når man er utro, siger man i langt de fleste tilfælde nej til noget i stedet for. Og som en selvopfyldende bekræftigelse af: se jeg er bare ikke god nok, jeg er et utro svin! Derudover er der en erotisk energi i flirten eller affæren. Flere og flere bedrager Flere og flere danske kvinder bedrager deres mænd.

Next

Disse kvinder er mest utro

hvorfor er kvinder utro

Denne artikel er oprindeligt udgivet af Alle mennesker er utro. Rigtigt mange mænd fortryder deres utroskab, og det bliver siddende i dem længe. Men derudover er der også forskel på kønnene. Hun mangler noget derhjemme, som hun finder hos den anden. Jeg havde engang en kæreste, der var mig utro.

Next

Derfor er kvinder utro

hvorfor er kvinder utro

Hun nævner herunder som en hovedårsag, den kedelige og stabile hverdag, hvor tingene bliver for trygge. Læs mere om parterapi her: Opdateret d. Du kan læse mere om i artiklen på Få her eksperternes liste over de 9 mest almindelige grunde til, at kvinder er utro: 1. I stedet gælder det om at bruge parforholdet som et sted, hvor man udvikler sig, dvs. Det får du et bud på i denne artikel, som er inspireret af Esther Perels bog Hvad er utroskab? Med andre ord: hvis en kvinde indser, at hendes partners sperm ikke dur, eller han får en sygdom, der gør ham til en mindre ideel mage, så er hun ude. Utro hævn Din partner har været dig utro, så derfor skal du have hævn. Dette kan få mange - både mænd og kvinder - til at føle sig fristet af en affære, hvor alting er nyt og spændende.

Next

Hvorfor er vi utro?

hvorfor er kvinder utro

For den der lige nu sidder i affæren,eller oplever at deres partner er utro, er det ikke nok bare at tale om at være nysgerrig på partnerens behov. Det handler altså i høj grad om deres egne behov og bekymringer. Sex mellem kvinder Der var fortrinsvis tale om kvinder eller par. I denne artikel vil jeg beskæftige mig med og give nogle konkrete bud på, hvorfor mænd er utro, og vil derfor dække hvorfor kvinder er utro i en anden artikel, som jeg linker til længere nede. Det giver problemer i sengen, for her vil hun gerne have en mand, der tager teten. Man glider måske lidt fra hinanden og får hver sine interesser.

Next

6 grunner til at kvinner er utro

hvorfor er kvinder utro

For mange kvinder betyder det, at de begynder at kede sig i deres sexliv. Er jeg ikke god nok? Betyder det, at flirt er tilladt? Mnd er langt mere utro end kvinder Undersgelser viser, at mnd og kvinder er lige utro. Så hvorfor er utroskab så udbredt? Overraskelsen ligger derimod i kvindernes svar, fortæller Peder Kjøs, og fortsætter: — De viser nemlig, at kvinder også er mere og mere utro, jo mere magt og jo højere indtægt, de har. Både på jobbet, blandt vennerne og i parforholdet. Mange af de kvindelige klienter jeg har haft, har fortalt mig om hvorfor, de var utro. Måske savner hun at være fri og spontan, som hun var engang, og affæren bliver en måde for hende at være ung igen.

Next

Hvorfor er vi utro? Og hvad betyder det? • POV

hvorfor er kvinder utro

Når han er nede ved hende virker det til at han er ligeglad med mig vores børn og børnebørn vi ved ikke hvad vi skal gører vi er desperat. Med hendes elsker mærker hun sit begær, sine fantasier og erotiske vildskab. Kvinder figurerede på den måde ikke rigtig i utroskabsstatistikkerne, fordi historien mere var, at de havde fundet en ny kæreste. Han var kun 21 og lidt yngre end mig, men det holdt ham bestemt ikke tilbage. Girl you rock the world! Sara Skaarup mener, at én af forudsætningerne for det åbne forhold er klare rammer og grænser, og at disse er udtalt. For hvis det faste forhold fungerer godt, hvorfor så indlede en affære? Vi er blot kommet i kontakt med noget ekstra, noget mere. Utro for hævnens skyld Der er en forskel på, hvordan mænd og kvinder opfatter utroskab.

Next

Utro mænd og kvinder

hvorfor er kvinder utro

Modsat af hvad man måske kunne forvente, så vil et ægteskab eller et forhold, hvor hverdagen og kærligheden er tryg og stabil, begynde at kede kvinden. Eksperterne i artiklen er psykolog Seth Meyers, Ph. Mit råd er, at man skal gøre op med sig selv, om man er moden til kærligheden, og om man vil sit forhold eller ej. Forside Dit liv Sex og erotik 9 tingmnd sger. Jeg ved godt, det lyder bizart, men ikke desto mindre forholder det sig sådan. Selv om de færreste bryder sig om at tænke på det, er utroskab desværre relativt normalt, og forskere har fundet ud af, at kvinders sexvaner afslører, hvor tilbøjelige de er til at være deres kærester eller ægtemænd utro.

Next

5 overraskende årsager til, at nogle kvinder er utro

hvorfor er kvinder utro

Vi definerer utroskab ud fra både vores kulturelle og individuelle moral. I det hele taget tror jeg, at det vil blive mere og mere almindeligt at tale om, at man i løbet af et langt parforhold ikke kan undgå i perioder at blive fascineret af en anden. Det åbne forhold ser altså ud til næsten at være afgået ved døden — eller måske har det aldrig for alvor eksisteret! Og hvem ved — måske kunne man lære noget! Det kan vi mænd godt have lidt svært ved at aflæse. Interesserede sig for hende — på en måde hun ikke følte hendes egen gjorde længere. Generationen, der kommer efter dem vil være endnu mindre klar til at binde sig, tror jeg.

Next