Massage rødovre centret. Nail & Body: 38794092, Rødovre Centrum 161, 1. sal Rødovre 2019-04-26

Massage rødovre centret Rating: 9,7/10 1770 reviews

Om Massage

massage rødovre centret

Den er dejligt nem at brug og meget praktisk: justerbare armstøtter; hovedstøttet kan vippe op og ned; kan udvides i breden ved brug af to ekstra plader, som kan klappes op, hvis det bliver nødvendigt; justeres i højden ved brug af el-motor, som er vigtigt ved behandling af især gangbesværede og gravide. Hos klinik La Mano får du altid massage i topklasse Lad vores dygtige team af behandlere byde dig velkommen til en helhedsoplevelse i vores atmosfærefyldte lokaler. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas og at du er tilfreds med din behandling! Mens masken tørrer, får du en dejlig hovedbundsmassage. Hvis ikke der er tider til parmassage på den ønskede dato er du velkommen til at kontakte os, for at høre om vi kan åbne op for en ekstra behandler. Herved fremmes kroppens afspændingsproces, hvilket bidrager til en følelse af dyb harmoni og indre tilfredshed.

Next

Velkommen til Mazo

massage rødovre centret

Behandlingerne tilpasses netop dine behov. Ved at bruge massage som behandling, gendannes den energi, der blev brugt på stress, og kroppens naturlige, lægende proces sættes i gang. Slut en dejlig massagebehandling af med en halvtimes træningsøvelser på måtte, og få det fulde udbytte ud af behandlingen. Læs mere om vores behandlinger. Forkælelse og afstresning med ekstra fokus på dine tro undersåtter. Denne afdeling tilbyder vi: Medicinsk Kropsmassage, Graviditetsmassage, Bindevævsmassage, Kranio-Sakralt terapi, Børnemassage og Firmamassage enten på klinikken eller på jeres arbejdsplads. En skøn behandling med ekstra fokus på øverste etage.

Next

Rødovre Centrum :: Klinikker

massage rødovre centret

Miljøkontrollen i København; Sundheds-, Social- og Børne og Ungdoms Forvaltninger i Københavns Kommune; Trafikselskabet Movia — er eller har været en del af vores klientkreds. Skøn forkælelse af en ofte overset kropsdel. Massagen blødgør spændinger og fjerner myoser. Klinikken er centralt beliggende i Rødovre Centrum med ca. Den giver dig muligheden for den fysiske ro der skal til for at komme dybere. Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi udviklet i Japan, der benytter de nyeste hud og vævsopstrammende tekniker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfe-dræning i ansigtet. Bagefter, går vi ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet,samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger, hvilket giver en meget afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen, Så er der tid til fugtmaske og afslappende fodmassage.

Next

MESSAGE

massage rødovre centret

Ansigtskuren består af afrensning, scrub og ansigtsmaske. Vores klinik er et sted for ro, afslapning og velvære, hvor mobiltelefonen er på lydløs, og man for en stund kan glemme en fortravlet hverdag. Der afsluttes med en dejlig massage af fod og underben. La Mano Basic 65 min. Kombinationen af kropsterapi og samtaleterapi, giver dig en unik mulighed for at komme om bag de fysiske spændinger, ved at du bliver mere bevidst om dine udfordringer og dine handlemuligheder. Mini pedicure Fodbad, peeling, filing og formning af negle, oliekur, afsluttende vitamin fodcreme. Når masken er vasket af afsluttes behandlingen med en dejlig ansigtsmassage i en nærende ansigtscreme.

Next

Om Massage

massage rødovre centret

Behandlingen er velegnet som et supplement til de almindelige massagebehandlinger, og skal betragtes som inspiration til hjemmebehandling. Behandlingen er altid individuel og tager udgangspunkt i dig og det du kropsligt og mentalt har behov for her og nu. Massage er en af de mest virkningsfulde helingsredskaber, der hjælper dig til at håndtere stress. Du skal derfor ikke forvente et langt og udførligt træningsprogram, men derimod simple øvelser, som kan sætte skub i behandlingen af din skade. Når masken er vasket af afsluttes behandlingen med en nærende ansigtscreme. Der afsluttes med en dejlig massage af fod og underben.

Next

Forside

massage rødovre centret

Nail og Body tilbyder bl. Oplys venligst dette ved din booking. Foruden behandlinger i klinikken har vi også firmaaftaler med en række kontorer og virksomheder, hvor vi kommer til dem og behandler deres medarbejdere i arbejdstiden. Fordi du ønsker at slappe af i både kroppen og sindet. Samtaleterapien er et tilbud og kan udelades, hvis du f. Derefter følger en dejlig afstressende wellness massage af hele kroppen. Minder, tanker og følelser der ligger ubearbejdet hen og som man ikke får forholdt sig til på en god måde, sætter sig fysisk i kroppen og det kan du mærke som f.

Next

Effektiv massage og andre behandlinger i Rødovre tæt på Vanløse

massage rødovre centret

Da det ikke helt er til at forudse om din baby er vågen, så har vi baby Carl, som gerne lægger krop til massagen, så du får afprøvet at give massage En behandling varer 30 - 40 min. Evelyn Pedersen er uddannet kropsterapeut, Oxygen terapeut, og har en lang række specialuddannelser og kurser bag sig. Spændinger i kroppen har ofte også psykiske grunde. Det kan være tankemylder, stress og angst, som så meget andet livet bringer. Er du gravid, vil vi meget gerne have det oplyst ved bookingen, så behandlingen tilpasses derefter.

Next

Forside

massage rødovre centret

Det er derfor afgørende for kroppens selvhelbredende proces at drikke rigeligt, i særdeleshed i forbindelse med massage. Dog vil der altid være en kort samtale inden og efter, for at skabe et godt udgangspunkt for behandlingen og for at du kommer godt videre bagefter. Kropsterapien er som udgangspunkt en blid og nænsom helkropsmassage, hvor en vekslen mellem lange, rolige og dybtgående strøj, virker dybt afslappende og balancerende på både kroppen og sindet. Vi arbejder hele kroppen igennem med blide strøg, som stimulere din babys sanser og frigiver oxytocin, som bl. Alle vores behandlinger er som udgangspunkt også til gravide. Gaveidé: Køb et gavekort og forkæl én du holder af! Pris: 45 minutters behandling 350.

Next