Massage værløse. Jettes Massage 2019-04-30

Massage værløse Rating: 9,1/10 1299 reviews

Velkommen til Wanthong Wellness

massage værløse

Virkningen af massagen fås ved at gennemarbejde kroppens muskler fra deres udspring til deres tilhæftning, hvilket bevirker en afslapning og udspænding af de spændte muskler. Vi bruger naturligvis altid nye og rene håndklæder og sengetæpper til hver ny behandling. Hvis du får kiropraktisk behandling i klinikken, vil din kiropraktor anbefale massage, hvis du har mange muskelspændinger og disse vil kunne fjernes ved hjælp af massage. Som psykolog er Cecilie kompetent, varm og nærværende og har stort fokus på, at den enkelte føler sig tryg i samtalen. Wellness massage Du kan drage nytte af en wellness massage, hvis du kan mærke, du har brug for at afstresse kroppen og få mere ro i sindet. Jeg måtte konstatere, at mine besøg havde stor virkning på mine problemer i ryg og ben. Stress reducerende Vi kender alle til en stresset periode, hvor vi har alt for mange ting om ørerne.

Next

Yellowhousemassage

massage værløse

At lade kroppen slappe helt af og slippe eventuelle spændinger og ømme muskler. Cecilie har mange års erfaring fra både privat praksis og fra psykiatrien. Sportsmassage Sportsmassage anses som en af de mest effektfulde behandlingsformer mod smerter i muskler, sener og led. . Behandling Værløse Svømmehal Behandlingstyper Mandag 11-17 Massage Tirsdag 10. Stabiliseringer som hun kalder dem.

Next

Yellowhousemassage

massage værløse

Men det kan også bruges i forbindelse med skader, som når vi f. Husk derfor at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, så disse kan komme ud af systemet. Du skal ikke medbringe lagen og håndklæder, det følger naturligvis med. Book tid Du kan læse mere om Pia og bestille tid hos hende her: Mail: info shizen. Dette er særligt relevant for dig, der er stresset eller lidt ude af dig selv.

Next

Dybdegående massage og Kranio

massage værløse

Vi tilbyder forskellige former for massage herunder wellness massage, der er godt for dig, der ønsker ro i krop og sjæl med en dejlig, blid og afstressende massage. I vores wellnessafdeling kan du frit drikke isvand og nyde frisk frugt alle ugens dage efter 10. Cecilie brænder særligt for at hjælpe både unge og voksne med stress, angst og depressive tendenser. Vi står klar til at hjælpe dig. Massagen kan bruges til mange formål. Du vil føle dig afstresset og mærke at blodcirkulationen øges, og derved afhjælpes infiltrationer og anspændte muskler. Sportsmassagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning.

Next

Dybdegående massage og Kranio

massage værløse

Hun har en sjælden og guddommelig gave. Minimum alder 16 år Varmtvandsbassin: 1,2 m dybt 34 grader varmt vand med boblezone Vores hyggelige Wellnessafdeling Sauna: Ca. Der bliver udskilt en del affaldsstoffer ved massage. Massage kan kombineres med andre behandlinger som eksempelvis eller. Vi forsøger derfor altid at udvælge de bedste øvelser specielt til dig, og gerne så få som muligt. Alle Wellness priser er inklusive adgang til den øvrige svømmehal.

Next

Jettes Massage

massage værløse

Jeg oplever Helena som en grundig, rolig og indlevende behandler, som er kanal for en kraftfuld energi. Enhver burde unde sig selv en healing hos hende. Book her: Telefon: +45 28358550 Hjemmeside:. Vi anbefaler at du kombinerer din tur i Relaxafdelingen med en behandling hos en af vores dygtige behandlere. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige typer behandling Vores behandlere har faste dage i løbet af ugen Vi anbefaler at du kombinerer din behandling med en tur i Relaxafdelingen.

Next

Massage, Kropsbehandling og Psykolog i Værløse

massage værløse

Helena har været en uvurderlig støtte og har med sin healing givet mig et stort løft i min spirituelle udvikling. Myoser er indkapslede muskelspændinger med dårlig blodgennemstrømning. Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter. Mærk hvad Krop og Sind kan gøre for dig. Jeg kan berolige og stabilisere dit energisystem. Behandlingen er samtidig afspændende og afstressende, og mange falder hen i en form for behagelig meditativ tilstand under behandlingen.

Next

Massage Healing Kinesiologi Tlf. 93904244 Værløse

massage værløse

Børn kun 1 time, 600 kr. Fjernhealing akut Jeg tilbyder fjernhealing i 3 udgaver. Hvornår kan man bruge massage? Massageskole Uddannet fysiurgisk massør hos A. Du skal selv medbringe både lagen og badehåndklæde. Behandlingen kan bruges som et pusterum i en travl hverdag, hvor du plejer dig selv både fysisk og mentalt, og får en fornyet energi En behandling for Krop og Sind er med til at fremme din sundhed og velvære.

Next

Kundereferencer

massage værløse

Hos Fysioman vil vi altid forsøge at give dig den bedst mulige behandling, så der kombineres frit mellem de forskellige behandlingstilbud. Hos mig er du i gode hænder. Når kroppen gør opmærksom på stress, viser det sig ofte ved muskelspændinger, overfladisk vejrtrækning, myoser, hovedpine, uro i kroppen, søvnbesvær eller træthed. Det er en god mulighed for at koble af og komme lidt væk fra hverdagens faste rutiner, som ofte er stramt tilrettelagt. Hvis du ikke ønsker dette, respekterer vi det naturligvis.

Next