Massør amager. Massør Miguel Ortega 2019-04-27

Massør amager Rating: 4,4/10 1689 reviews

Body

massør amager

All the best and more. Øreakupunktur i 30 minutter 100 kr. Den Københavnske del består af områder som Amager Øst og Vest samt indre by — Christianshavn. Kinesisk behandling der består af stimulering af punkter på øret, der svarer til indre organer i kroppen. Klassisk Svensk massage i 60 minutter Svensk massage, hvor arbejdet er dybt i hele kroppen, muskler og væv mobiliseres. Psykiske ubalancer manifesterer sig ofte som fysiske spændinger i kroppen. Vi har parkinsonhold, hold i varmtvandsbassin, individuelle genoptræningshold samt blandede hold.

Next

Fysioterapi København. Bestil tid i dag og få den hverdag, du ønsker.

massør amager

Vores massører kommer rundt i hele byen og tilbyder som altid 3 forskellige typer massage. Eller måske har du brug for fokuseret træning til at styrke hele din krop, så du kan klare enkelte ting i din hverdag igen. Arbejdet på flere hospitaler i København, primært medicinske afdelinger. Ideelt for at få hele systemet i gang om morgenen, så man er klar til dagens dont. Body-sds er et unikt dansk behandlingssystem, som forebygger og behandler skavanker hos det moderne menneske. Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Denne er baseret på orientalske massageteknikker Manuel Terapi stammer fra osteopati og arbejder med hele bevægeapparatet, dvs.

Next

Body

massør amager

Den skal bare hjælpes lidt på vej. Body-sds Body Self Development´s System er en behandlingsform der tager udgangspunkt i det hele menneske, fysisk såvel som psykisk, da de to ting hænger sammen. Personlig tilgang, blanding af teknikker som bedst passer til dig. Siden januar 2000 har jeg haft min egen klinik på Islands Brygge, Amager. Øvelserne forbereder dig netop på at vende tilbage til dit normale liv. Amagers syd-vestkyst bærer præg af engområder og diger.

Next

Massør Miguel Ortega

massør amager

Derfor simulerer de konkrete øvelser de handlinger derhjemme eller på arbejdet, som du var vant til at udføre tidligere. Er du massør- og eller zoneterapeut og måske bor på Amager. Tak for et godt år. Terapien arbejder med kroppens bevægelser og med balancen mellem muskler og led. Selvom Øen med tiden er blevet overtaget af byggeri og byliv, så hersker der stadig landbrug og en smuk og storslået natur nær Dragør og Kastrup.

Next

Fysioterapi København. Bestil tid i dag og få den hverdag, du ønsker.

massør amager

Fysiske skavanker der strækker sig fra stillesiddende arbejde til sportsskader og arbejdsskader. Administrativt bliver Amager delt mellem Dragør Kommune, Tårnby Kommune og Københavns Kommune. Behandlingen kan ikke sidestilles med traditionel massage, da der fokuseres på det hele menneske og sammenhængen mellem krop og psyke. Funktionel træning er træning rettet mod brugbare hverdagsbevægelser, så vi arbejder med styrke, balance, koordination, åndedræt, udholdenhed, kredsløb mv. Desuden tilbyder vi motion på forskellige hold som for eksempel ryghold, knæhold, før-fødselshold for gravide og yin yoga. Massage på Amager: Body-sds hos Mikhael Lau finder du på Amager.

Next

Amager Massage og Zoneterapi

massør amager

Hvis kunden ønsker, kan suppleres med øreakupunktur, så vi får en bedre virkning. Det er er en meget rolig, omsorgsfuld massage, hvor du synker ind i en dyb indre stilhed, kan bedre mærke din krop, og dine følelser bliver mere intenst og levende. Body-sds er et dansk udviklet system, som er skræddersyet til det moderne menneske og dets skavanker. Begyndt på kurser i Kranio Sakral Terapi på Stanley Rosenberg Instituttet i 2009. Har kommet hos Miguel gennem et år og hver gang er en fornøjelse. Priserne på vores hold- og genopbyggende træning varierer med om du har en henvisning eller ej.

Next

Body

massør amager

Vi tilbyder både individuelle behandlinger, genoptræningsforløb og holdtræning. Massage og Amager I dag har RaskRask 8 massører på Amager postnummer 2300 Siden konceptet kom til byen har efterspørgslen været stor i området. Man kan stadig nå at købe gavekort online inden juleaften på vores hjemmeside. Body-sds handler meget om sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg vælger teknikker som skal bedst afhjælpe dit problem og jeg forklarer hvad jeg gør og hvorfor. Teknikken anvendes til behandling i tilfælde af væskeretention. Amager er en hyggelig lille bydel i Øresund og hjemsted for omkring 200.

Next

Massør Miguel Ortega

massør amager

Kan være meget afslappende, men på samme tid giver massageformen immunsystemet et løft og fremmer fjernelse af giftstoffer og affaldsprodukter, så man føler sig mere energisk og koncentreret. Massagen er baseret på en kombination af muskelmassage, led-rotation og akupressur. Jeg har givet alternativ behandling og massage i København siden 2008, og der er mange tilbagemeldinger fra mine patienter. Det kan være dit mål er hurtigst muligt at komme tilbage på dit job for fuld kraft. I dag er det meste af området bebygget og Amager er således blevet en integreret del af Storkøbenhavn samt den tættest befolket Ø i Danmark. Shiatsu massage i 60 min. Uddannet fysiurgisk massør i 1995 på A.

Next

Amager Massage og Zoneterapi

massør amager

Fysioterapi er en målrettet træning af bevægeapparatet for dig, der har en varig funktionsnedsættelse, et handicap eller som har fået en skade som følge af arbejde eller fritidsaktivitet - det kan være en diskosprolaps, en muskelforvridning eller en kraftigt hold i nakken. Spændinger og hovedpine forsvinder og ny energi opstår. Du er også med velkommen til at bestille en tid via vores reception på telefon 70 666 987. Bedste julehilsener Ismar, Mia og Shanna. Vi har mange forskellige behandlingsmetoder, der kan sættes sammen, så de passer bedst muligt til din situation.

Next