Mega sjove jokes. Vittigheder 2019-04-21

Mega sjove jokes Rating: 5,4/10 1381 reviews

Vittigheder

mega sjove jokes

Sjove gåder — Er den anden kategori. Da han rejser sig for at gå på lokum falder han døddrukken sammen. Jeg har valgt at vise citater, da denne side går meget ud på at få dig til at smile og grine. Alle sidder på forskellige grene og forskellige etager. Finder du ikke vitsen som kan få dig til at flække af grin eller har du netop den vits som mangler, må du meget sende den til os. Manden ser sig til venstre og begynder at skrige: av min Rolex! Tænd derfor reb 1 i den anden ende for at halvere de resterende 30 minutter til 15 minutter — Derved finder man 45 minutter. Jeg er personligt vokset op i en musikalsk familie, men så bliver man ældre.

Next

Alle

mega sjove jokes

Så behøver jeg ikke at bruge tiden på at sortere hele tiden. Har du lyst til at se sjove billeder af dyr, måske mennesker der skaber sig eller sjove sports billeder , så kan du finde det her. Programmør med briller Jeg kan ikke C, derfor bruger jeg briller Det er ikke i min ende den er gal En microsoft ansat er ude på skydebanen for at øve lidt riffelskydning. Why do gingers smell so bad? Det kan se og lyde meget forvirrende, men sådan er det bare. Han får et par øl mere, og inden han ved af det, er han hjemme hos kvinden og morer sig. Din mor jokes: Et meget populær kategori, der gør grin med ens mødre. Jeg bor selv meget tæt på Århus så det er kun naturligt for mig, at der er en Århusianer joke eller to på min hjemmeside.

Next

→ Sjove og svære gåder for både børn og voksne

mega sjove jokes

Det ville alle med kussehår på hovedet. Vi håber du vil nyde vores samling og også læse vores sjove gåde med svar, hvis du har brug for at blive udfordret intellektuelt. For eksempel er det oplagt at gøre som Dan Brown i da Vinci koden, og anvende gåder i forbindelse med en skattejagt. Nogle af dem er dårlige scorereplikker, hvilket betyder at de er mega sjove, men nok vil fornærme de fleste piger som de bliver brugt imod. Hans arbejdskammerat spørger ham, hvor han har reddet sig det henne.

Next

Frække jokes, uartige jokes

mega sjove jokes

Two sailors on shore leave, walking down the street. For tingene udvikler sig, interesser skrifter og nye generationer kommer til. Her vil du finde flere forskellige kategorier indenfor digte alt fra kærlighed til sorg. Server kvinden: hun er altid optaget når du har brug for hende. Du kan se mere omkring disse citater her. Her er de forskellige kategorier over citater vi har på hjemmesiden: Da mennesket ikke havde underholdning som tv, iPad, mobiltelefoner osv. Frække jokes — Hvem kan syntes ikke om en fræk joke? Disse knock knock jokes af en af de emner eller kategorier som flere mennesker har skrevet ind om.

Next

Jokes om alkohol

mega sjove jokes

Begge Internet - Welcome to the internet. Det er selve fornøjelsen at prøve at løse dem der gælder. Enjoy See Also: Funny Ginger Jokes — Jokes About Gingers 1. En fuld mand sidder på et værtshus og bælder bajere i sig. Det hedder sig at de nok skal hjælpe dig med dine problemer, men halvdelen af tiden er de selv problemet.

Next

Jokes om alkohol

mega sjove jokes

Men du får også pænt tøj, og da skal du også harmeget overarbejde så du bliver også betalt godt for det. Ja må indrømme at sjove videoer vil passe utrolig godt ind i hjemmesidens omfang. Du kan finde gåderne som endnu ikke er løst her:. Ikke desto mindre er alle jokes velkommen på siden uanset hvilken kategori den bliver tilføjet til. Jeg hader film med vold, drama, sex og banderi. Det er noget at det mest frustrerende at ikke kunne se om ens eget svar er det korrekte. Så tager vi ved kalorius og løfter dem op.

Next

Prank artikler. Sjove gadgets. Practical jokes

mega sjove jokes

Hejsa, stemmerne i mit hoved sagde, du ville tale med mig? Bonus: Det lugter lidt af lort. Mor, hvorfor sidder du og hopper på far? De sjove jokes hjemmesiden som du kan læse foroven er faktisk sund for dig. Men der nu også lidt omkring kærlighed samt kendte danske ordsprog, som jeg ved mine besøgende elsker! Til den anden mor, du har jo trang til penge, derfor har du kaldt din søn for Penny. Flere gratis spil på siden 7 kabale — Hvem elsker ikke et spil 7 kabale her og der? Hvilken af sine tre sønner skal han efterlade den til? Er du til frække jokes, så bliver du ikke skuffet. Han blev omringet af indainere.

Next

Gåder

mega sjove jokes

Hvordan man gør indtryk på en mand: Vær nøgen. Men det at fyre en god scorereplik af er ikke altid nok. Vitser som det også kaldes, er en simpel forkortelse af ordet vittighed og har samme betydning som de andre ord. De erklærer blot mørke som standard! Derfor tog jeg beslutningen om at oprette en enkelt side og så uploade alt nyt dertil. Én til at spørge: - Har du prøvet at genstarte den? Og når han så har bakset med det et stykke tid, eller hvis han stadig er kæphøj, så fortæl ham at han er en klovn, da der er linksgevind på.

Next