Min kæreste er gravid. Er jeg gravid med kæresten? 2019-04-22

Min kæreste er gravid Rating: 5,5/10 703 reviews

Jeg er gravid og min kæreste er utro

min kæreste er gravid

De siger at de nok skal være der for mig og deres børnebørn. Vi løste vores konflikter og fik forholdet til at fungere igen. Nu er der et barn på vej, det er ikke det samme som, at han mener, barnets liv skal afsluttes. Min kæreste flyttede til mig i august fra Valby og er nu gravid i 10. Derfor kan i jo vente og se, om hun får sin menstruation, næste gang hun bør få den. Jeg håber, du kunne bruge svaret. Måske kan I også tale med dem og lægen om, at du kan få behov for hjælp og støtte i den konflikt, der muligvis vil opstå med dine forældre.

Next

Jeg er gravid og min kæreste er utro

min kæreste er gravid

Hvis I har lyst til at få inspiration til, hvordan I kan få mere og andet ud af jeres kæresteforhold end at dele sex, vil jeg opfordre jer til at læse artikler og svar i vores tema — især artiklerne og. Og for nogen kvinder er det svært at vælge abort — også selvom graviditeten ikke var planlagt. Det er godt, du grundigt overvejer din situation, tag dig tid til det. Jeres situation er anderledes nu; før talte I om at planlægge et barn, —det ønskede han ikke. Det kan måske føles lidt uretfærdigt for dig, for valget har jo store konsekvenser for jer begge to, men sådan er det. Efter at have konfronteret min kæreste, lagde han alle kort på bordet, fordi det var mig, han ville have, og vi besluttede os for at starte på en frisk. Jeg ønsker dig det bedste fremover og du er altid velkommen til at skrive her igen eller på vores chat.

Next

Brevkasse: Jeg er gravid

min kæreste er gravid

Men hvis min kæreste var mig utro, så ville jeg vide det, og så måtte vi tage den derfra. Der skulle arbejdes hårdt på at genoprette tilliden, men det har vi gjort, og jeg valgte at tilgive ham — igen. Jeg kan slet ikke forstå hvad der sker med ham, vi har siddet og grædt sammen over de små smukke væsner jeg har i min mave til scanningerne. I vores artikel kan I læse mere om, hvordan en graviditet opstår. Om så det skulle resultere i at vi gik fra hinanden. Skal jeg sige at jeg har en mistanke eller skal jeg vente og se om der kommer flere forandringer? Han sagde at han ikke var klar til at blive far alligevel og synes at det hele gik for hurtigt. Kærlig hilsen S, 14 år Kære S Der er gået nogle dage, siden vi modtog dit spørgsmål, og forhåbentlig har din kæreste nu fået sin menstruation.

Next

Er jeg gravid med kæresten?

min kæreste er gravid

Du har også mulighed for at ringe hver tirsdag kl. Jeg vil ikke tage ansvaret. Jeg er selv vokset op i en familie hvor mine forældre aldrig har kunnet være i stue sammen og der har altid været kaos omkring dem og min barndom var et stort rod. Ellers så skal i jo også sammen finde en løsning på, hvordan hun kan blive undersøgt for graviditet. Og er igår flyttet hjem til hans forældre midlertidigt. Uanset dine omstændigheder, er det en hjælp at tale tingene igennem med én der er lidt på afstand af din situation.

Next

Min kæreste er gravid..

min kæreste er gravid

Du vil gerne være fair. Dette vil jeg dog ikke gå kede dig mere med. Vi har snakket navne og været ude og købe baby ting sammen. Der skal i dog være opmærksomme på, at der ofte skal gå nogle uger fra man har haft sex, til graviditetstesten kan registrere om man er gravid. Og jeg føler bare at han har trukket tæppet fuldstændig væk under mig. Derfor kan jeg kun anbefale dig, at få snakket med din kæreste om det. Men der er andre forhold der spiller ind — blandt andet ens menstruationscyklus og ægløsningstidspunkt.

Next

Gravid med tvillinger og kæreste er smuttet

min kæreste er gravid

Jeg vil opfordre dig til at tænke over, om du er villig til at give jeres forhold en sidste chance og en ærlig chance. Du kan dog overveje, såfremt du ikke er gravid, om det er et godt tidspunkt at få barn på nu, eftersom du har været sammen med en anden mand. Den beslutning går hans familie meget på, men det er, som om de giver mig skylden for den. Kontakt eventuelt mødrehjælpen, der rådgiver om abort på 70111212. Og det gør det selvfølgelig ikke lettere, at du føler, din kæreste har snydt dig. Men jeg ved, at jeg ødelægger hans liv, hvis jeg beholder barnet. Først og fremmest, så vil din kærestes menstruation udeblive, hvis hun er gravid.

Next

Min kæreste er gravid

min kæreste er gravid

Men de daglige udgifter bliver svære at få dækket. Du føler, abort vil ødelægge dit liv, hvad tænker du på her? Jeg syntes det er urimeligt at jeg nu skal gå fra hus og hjem, få længere til min datter og højst sandsynligt sidde i gæld til op over skorstenen, fordi hun ikke kan vente. I inviterer hinanden ind i det allermest private og intime, I har, og derfor skal I være varsomme med at dele ud af det. Hvad nu hvis du er gravid med din sidespringer, og beholder barnet hvad så. Men har bare sagt at han nok skal betale børnepenge når det kommer, men det er så også det eneste.

Next

Gravid med tvillinger og kæreste er smuttet

min kæreste er gravid

Kunne det være, jeg har gjort hende gravid med det præsperm, der sad på penisen? Det er fint, at du skriver og beder om råd, for det er en svær situation, du er kommet i. Selvom jeg var ked af det over hans beslutning, respekterede jeg det. Det er ikke nemt at tag beslutning men du må følge dit hjerte og hvad du seriøst vil. Ellers kan man købe en graviditetstest på apoteket eller i supermarkederne. Har din kæreste ikke fået sin menstruation endnu, kan hun nok efterhånden få svar ved hjælp af en graviditetstest, eller hun kan gå til egen læge.

Next

Hvordan slår jeg op med min gravide kæreste?: vehiclereviews.carmax.com

min kæreste er gravid

Det var for meget med to på engang. Måske ser det anderledes ud for ham, når chokket har lagt sig, iløbet af graviditeten eller når han ser sit barn. Og jeg synes at vi havde det fantastisk. Så har to i hvert fald to i dit netværk som altid vil hjælpe og er der for børnene. Mathias, 30 år Hej Mathias Først vil jeg sige mange tak for dit spørgsmål. Måske reagerer han anderledes, end du forventer. Selvom faderen måske ikke vil være far, så har barnet sin mor, der ønsker det.

Next

MIN HEMMELIGHED!! Gravid? Til Piger? Kæreste?

min kæreste er gravid

Det virker lidt for nemt, blot at sige tak, men nej tak - jeg gider ikke være far alligevel halvvejs i graviditeten. Det er svært, når I ikke er enige om, hvad der skal ske med din kærestes graviditet, men det bedste du kan gøre er at få snakket tingene igennem med hende - uden at lægge pres på hende. I sjældne tilfælde vil din kærestes kunne få en abort uden sine forældres samtykke. Det er min vens kones søster, og hun kan ikke med ham. Hvorfor tænker du, han vil knække sammen af at få et barn? Det er også en måde for dig at vise omsorg for hende på, hvis du opfordrer hende til at snakke med sin læge om det. Jeg kan slet ikke forstå hvad der sker med ham, vi har siddet og grædt sammen over de små smukke væsner jeg har i min mave til scanningerne.

Next