Parterapi fyn. EFT Parterapeuter Jylland og Fyn 2019-04-26

Parterapi fyn Rating: 5,5/10 1308 reviews

Leder du efter parterapi i Odense. Her får du et godt overblik!

parterapi fyn

Læs mere om terapi og skilsmisse hjælp her. Af Jason Linder En af de emner der helt sikker bliver talt alt for lidt om i psykoterapien er penge. Psykologer i hele Danmark, herunder København, Roskilde, Hillerød, Ringsted, Odense, Vejle, Århus, Aalborg mv. Det kan sætte sig i børnene med store effekter til følge. Så er du kommet til det rette sted. Parterapi kan i mange tilfælde hjælpe par til at få et bedre samliv og en større forståelse for hinanden.

Next

Parterapi og Psykoterapi på Fyn v./ Exam. psykoterapeut og parterapeut

parterapi fyn

De fortæller mig, at de ikke føler, partneren gider lytte og forstå, og at de efterhånden er nået til et punkt, hvor de slet ikke har mod på at tale sammen om nogetsomhelst. Ved siden af min terapipraksis holder jeg foredrag og skriver artikler for aviser og fagblade. Kærligheden er der Jeg har set det mange gange. Hver for sig er parterne tilbøjelige til at placere skylden - årsagen til smerten - hos den anden. Jeg afsætter altid god tid af til hver enkelt behandling og sikre mig at, I går fra parterapien, klogere på hinanden og jeres egne livs mønstre. Kærligheden er der selvom der er masser af konflikter, og parret er sure på hinanden. Når man er på sin mobil er man afledt.

Next

Parterapi i Tommerup nær Odense på Fyn

parterapi fyn

I parterapien kan vi afklare om der er noget at bygge videre på. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Der skændes eller lukkes af. Parforhold og kærlighedsliv har indbyggede vanskeligheder og forskellige faser, hvor udfordringerne kan sætte kærligheden på prøve. Det handler ikke kun om de fysiske berøringer og sex.

Next

Parterapi Odense

parterapi fyn

Jeg har klienter fra hele Fyn, men særligt fra Næsby, Odense C og M. Jeg har som psykoterapeut bl. Du får stærke værktøjer og oplever en personlig udvikling, som kan bruges resten af livet - både i parforholdet, privatlivet og på arbejdsmarkedet. Det nye opstår gennem behandling af problemerne via den terapeutiske proces. Som parterapeut med mere end 10 års erfaring kan jeg hjælpe jer med at få glæde og balance i parforholdet. Ofte kan nogle få møder hjælpe godt på vej, bl.

Next

Kontakt og priser

parterapi fyn

Terapeut med 10 års erfaring Som terapeut har jeg i mere end 10 år arbejdet professionelt med parterapi og familieterapi. I rigtig mange parforhold i Danmark og selvfølgelig også i Odense , er nærheden og intimiteten under pres, fordi vi bruger mere og mere tid på andre ting end vores parforhold. Dette er faktisk ret besynderligt. Se eksempelvis vores store guide til at håndtere og her, eller læs mere om. Mange af mine klienter forklarer ligeledes, hvor meget de ynder at bruge noget alene-tid eller forkælelses-tid på dem selv.

Next

Psykoterapi og parterapi i Odense

parterapi fyn

Den ligger ligesom på lur og venter på sin chance. Det kan være nødvendigt med et terapeutisk arbejde for at komme fri af hinanden og det I ønsker at bryde med. Jeg har fået noget brugbart med hjem, der vil styrke mig i fremtiden, og vil bruge i hverdagen. Det kærlige møde Det er ved det kærlige møde i nuet at vi skal finde grunden til, at vi kæmper så meget for vores kærlighed og bliver så længe sammen. Jeg tager psykoterapeut- hatten af og tager økonom-hatten på.

Next

Psykolog, Parterapi og Sexolog Odense

parterapi fyn

Jeg bruger forholdsvis meget tid på at forklare, hvordan psykoterapi og alene-tid kan gå hånd i hånd og hvilken gavnlige effekt begge dele har. I er velkomne til at kontakte mig, hvis I har nogle spørgsmål i forbindelse med parterapi, eller vil booke en tid. Invester i parforholdet med parterapi Når I vælger at gå i parterapi er det en investering — ikke bare i jer selv, men også i jeres parforhold og i hele familiens trivsel. Så, når penge betyder så meget, hvorfor taler psykoterapeuter så lidt om dem? Det system som nogle gange er så effektivt, at det forhindrer os i at være i den nære kontakt — netop den kontakt som vi ofte længes efter. Det handler i den grad om opmærksomhed, anerkendelse og kommunikation, og herunder kommer også den fysiske kontakt. De fleste mennesker har før eller siden brug for inspiration og hjælp.

Next

Psykoterapeut Majken Kristine Gunge

parterapi fyn

Skilsmissens funktion er at du og din ex. Hvis disse krav eller forudsætninger bliver skæve eller ikke matcher, kan der være behov for professionel hjælp til at få forholdet tilbage på sporet. Der er afstand, frustrationer og kort vej til skænderi eller misforståelser. Utroskab i sig selv er ikke en god ting, men når nu det er der vi kan stå i livet, og det er blevet en del af vores situation, så er det muligt at denne oplevelse kan tage os med på nye dybder i vores parforhold, og vi kan skrive dette på som et menneskeligt valg, og se videre i hvad vores muligheder er nu og i fremtiden. Mange grunde til parterapi Det kan være mange grunde til, at man overvejer at starte i terapi. I alle parforhold opstår konflikter, som medfører lukkethed og afstand.

Next