Sex fortællinger. Mor fristede mig 2019-04-28

Sex fortællinger Rating: 5,5/10 222 reviews

Læs dine sexhistorier og sexnoveller her

sex fortællinger

Jeg blev vågen meget hurtigt og fik endog varme ører. Anonym 18-11-2017 07:54 Ja en dejlig skrevet novelle med forspil der ender med dejlig sex mellen Mor og søn. Hvor erfarne milfs lærer unge uerfarne fyre, hvordan man virkelig skal tilfredsstille en ægte kvinde. Du fylder sgu mit lille røvhul helt ud! Jeg var nu helt nøgen og fandens liderlig. Kan du mærke jeg sprøjter min satans sperm op i dig? Hun håbede jeg havde nydt at kneppe hendes røvhul og til det kunne jeg kun stønne ned mellem de store patter. Hendes runde bagdel så stor og vidunderlig ud under det tynde lagen.

Next

Læs dine sexhistorier og sexnoveller her

sex fortællinger

Hun kunne slet ikke få nok og hev efter vejret. Der lå min mor, helt nøgen og legede med sig selv mens hun så en skide pornofilm. Min præsperm gjorde hende klistret, men det føltes vidunderligt at mærke hendes røvbalder gennem det tynde stof. Det dunkede i pikken så jeg var ved at få hovedpine. Klodset fik jeg rejst mig og da jeg rettede mig op og lod jeg pikken stå foran hende, lod lyset fra den lille gang fange pikken. Hendes parfume drillede mine næsebor. Jeg fik knækket nakken rigtigt og så, at jeg faktisk lå og trykkede pikken op mod hendes røvhul og den slags vil en mor nok ikke finde sig i.

Next

Sexhistorier og sexnoveller Juli

sex fortællinger

Sexhistorier om utroskab er en usædvanlig velskrevet sexnovelle, om en moden kvindes opdagelse af at hendes mand er hende utro med en ung pige. Jeg hev resterne af mit tøj af og hev underbukserne på igen. Fem store stive pikke fra min mund Anonym 02-05-2017 15:40 Tegnsætning, stavefejl og underlige formuleringer trækker ned. Det kom fra min mors værelse. Hvis hun vågende kunne jeg jo sige jeg bare kom for at kigge til hende. Netop som vi kan lide det. You are definitely going to the top of my favourite T-girls list.

Next

Extreme Sex Kills!

sex fortællinger

Pikken i underbukserne ville gerne røre hendes hud, så jeg lod mig overtale til at hive underbukserne af. Hun var våd nok og det føltes stramt men ikke umuligt. Her var det, at hun skubbede sin bagdel tættere op mod mig og løftede sit ben så min pik havde nemmere adgang til den varme fisse. Vi to skal nok få en masse hygge sammen. Det føltes skønt at røre på hende, at holde om hende, mærke hendes varme krop. Selv om hun stadig havde sine trusser på kunne jeg sagtens ane den gennem det tynde stof.

Next

Aldersforskel

sex fortællinger

Det er ophidsende og frækt, og det er hele tiden en lille smule tabu. Jeg fik straks rettet på pikken. Jeg så hendes grønne øjne nærstudere pikken foran sig, som var de ude af stand til at rumme så stor en pik. Desuden var hun vel sikkert så langt væk, at man kunne rive huset ned om ørene på hende uden hun ville vågne. Hun gik direkte ud i køkkenet og hendes parfume hang som et duftspor efter hende. Glæder mig til afsnit 2. Du skriver så min fisse snapper efter vejret.

Next

Læs dine sexhistorier og sexnoveller her

sex fortællinger

Men det kunne også være unge piger, der drømmer om at blive behandlet som en diva. Hvis du går og har de frækkeste fantasier om sex med en lækker milf, der bare giver den hele armen, eller måske om at få en sugardaddy, der forkæler dig til gengæld for hot sex er du kommet til det helt rette sted. Det var som om hun bedst kunne lide det på den måde. Hun kyssede min hovedbund hele tiden og takkede for min udholdenhed. Længere nede i denne artikel finder du links til 10 erotiske noveller, som du nu kan læse helt gratis her. Dermed har jeg sendt 170 ind og har i skrivende stund omkring 12-14 liggende i en skuffe. Her kan du finde erotiske historier om begge.

Next

Sexhistorier og sexnoveller Juli

sex fortællinger

Jeg kunne mærke hvordan fissen klemte om pikken. I have a real weakness for girls like you. Snart havde hun trusserne helt nede om knæene. Jeg så hun slog svaj i ryggen, og den åbne mund fremstødte en lydløs orgasme mens kroppen nærmeste sitrede. Det var som om min orgasme var den første i hele mit liv og den herlige fornemmelse ville bare ikke stoppe. Jeg lænede mig ned over hende for at se om hun sov. Så blev hendes fisse meget stram og særdeles våd og det føltes som om hun malkede min pik.

Next

Mor fristede mig

sex fortællinger

De kørte frem og tilbage og jeg kunne høre deres sære summen. Det har jeg ønsket længe! Jeg kunne mærke dens varme. Hun kunne ikke skjule hun var fuld og da hun bad mig hjælpe hende op i seng, gjorde jeg det med glæde. Kan du lide mors fisse? Det føltes vidunderligt at mærke hendes varme hånd køre frem og tilbage på pikken. Stik den op i mig.

Next

Sex i familien

sex fortællinger

Anonym 28-05-2017 08:47 Fisse på mor er det bedste fisse i verden 12-05-2017 22:08 Skøn glæder mig til fortsættelsen 09-05-2017 18:59 virkelig en liderlig historie. Før jeg kunne gøre noget skubbede hun sig direkte ned på pikken der gjorde det den så gerne ville. Jeg fik løftet lidt på hendes ben og pressede pikken op mellem de varme lår og mærkede hendes nu våde fisse. Hun hilste på mig med overdrevne bevægelser, som om hun ikke kunne styre sine hænder og arme. Da vi begge var faldet lidt ned kyssede jeg hende længe i nakken og hun hev efter vejret. Jeg hørte en lyd der gjorde mig en smule mere vågen.

Next