Sjove aktiviteter i københavn. DE 10 BESTE ting å gjøre i København 2019-04-27

Sjove aktiviteter i københavn Rating: 6,3/10 1525 reviews

Teambuilding og firmaarrangementer i København

sjove aktiviteter i københavn

Tit er udstillingerne spændende for både voksne og poder, og om ikke andet er Louisianas Børnehus et evigt hit. Se åbningstider her: Her er der altid en masse at tage sig til med udstillinger for hele familien. Du kan blandt andet finde et kæmpe, blomstrende staudebed, en samling af alpine planter og mosser, et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter og danske planter. Vi har tilladelse til at sælge mad og drikkevare fra Miljø- og Fødevareministeriet — English Xjumps privatlivspolitik Denne website bruger cookies. De grønne skove, det blå hav og bilerne, togene og cyklerme, som drøner forbi under den store stålkonstruktion.

Next

Sjove Oplevelser

sjove aktiviteter i københavn

Uanset om du skal planlægge polterabend, en hyggelig familieudflugt, teambuilding med kollegerne eller blot en sjov dag med vennerne, så har vi spændende og sjove gruppeaktiviteter, der passer lige til anledningen. Xjumps Privacy Policy Our Website uses cookies to improve your experience. De Seks Glemte Kæmper Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper, som gemmer sig i skovene uden for København. Det er svært at bevæge sig rundt i København uden at støde ind i historiske bygninger på hvert et hjørne, og imponerende er det da også, når man ser dem helt tæt på. I værkstedet vil der være professionelle kunstnere samt undervisere. For at gøre det lettere for dig, får du her inspiration til sjove oplevelser i København.

Next

Top 10 billige oplevelser i København

sjove aktiviteter i københavn

Derfor har vi samlet nogle sjove aktiviteter på Fyn, som I kan lave med hinanden. De københavnske havnebade Ved Københavns 5 havnebade kan sommervarmen nydes med familie og venner. Eksempelvis: de 10 sjoveste oplevelser til manden på 40 der har alt. Skarpe sving til djævleræs Det hviner i dækkene, og bremserne knirker skummelt, støv og skidt hvirvler op på forruden, og bilen snurrer afsted. Der er både aktiviteter for børn, for voksne, på Amager, på Frederiksberg og alle steder derimellem. Har du brug for sjove fælles aktiviteter? Tag en dukkert i en af hovedstadens havnebade, hør gratis koncerter med Det kongelige Teater, tag i skoven eller se sorte brudekjoler hos Magasin.

Next

Aktiviteter for børn i København

sjove aktiviteter i københavn

Og endnu bedre: Du kan tage billederne med hjem, for værkerne udgives i en bog med samme navn. Aktiviteter i København Er du på jagt efter sjove, spændende, hyggelige og udfordrende aktiviteter i København? Velfungerende mennesker er udgangspunkt for gode resultater. Du kan også spise på den nye restaurant, der serverer sydamerikansk street food som tacos, hjemmelavede chorizo-hotdogs, klassiske argentiske steak-sandwiches, burgere og stærk hjemmelavet habanero-salsa. Bålene blusser op, og sender slørede røgsignaler uden mening ud over flokken, der snitter, samler og snakker omkring madlavningen. Har du brug for flere sjove oplevelser i København? Vi ønsker dig den sjoveste fornøjelse med Sjove-Oplevelser. Nye retter på menuen Der skal koges, steges og brases i Matzens Madværksted. Nup et kreativt museumsvisit At være museumsgæst behøver ikke betyde, at I må nøjes med at kigge på billeder og skulpturer.

Next

Teambuilding i København og omegn

sjove aktiviteter i københavn

Så hvis du besøger København på et stramt budget, er der ingen grund til ikke at opleve byen fuldt ud. Udover at beskrive de sjove oplevelser har vi også lavet samlede guides. Hovedstaden er turistmagnet for mange. Prøv det japanske køkken, hvor børnene kan være med og lære at spise med spisepinde. Tag med, når Københavns Kirkegårde inviterer på gratis kirkegårdsvandringer sommeren igennem.

Next

Oplevelser i august: 6 sjove aktiviteter, du kan lave

sjove aktiviteter i københavn

I skal samarbejde om at løse spændende gåder og mysterier, og I bliver både klogere på historien, de historiske bygninger og steder og på hinanden. Kig forbi, og lad dig forføre af både cider, ost og gode vibes. Vi har samlet nogle sjove oplevelser i Aarhus, som du kan blive inspireret af, når du kommer forbi Jyllands hovedstad. Kan du genkende din hjemby fra luften? Derfor har vi også beskrevet, hvor oplevelsen finder sted. Her er også gratis legestue for de 0-3-årige hver tirsdag og torsdag formiddag.

Next

Teambuilding og firmaarrangementer i København

sjove aktiviteter i københavn

Familiebilletter, der gælder for en voksen + et barn, koster 60 kr. Kursen er sat, men der er ikke noget endeligt mål, for det bedste er da at flyde rundt uden at vide, hvor turen egentlig går hen. Vi er med fra start til slut i hele arrangementet, så du trygt og sikkert kan forvente de bedste medarbejderaktiviteter på markedet. Bare rolig, der er en masse ting, du kan lave! Bygningerne er både stemningsfulde og fulde af historie indeni og udenpå. Så lad os komme afsted! Derudover har vi lavet guides specifikke for områder. Har du mod på at tage til udkanten af byen, så besøg Zoologisk Have i København.

Next

Aktiviteter for børn i København

sjove aktiviteter i københavn

. Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen Hoppeborg, et kæmpe skib og tumemadras. Gennem egne varer, reklamer og historier fortæller frivillige museumsinspektører danmarkshistorien gennem 150 år set blandt andet gennem de varer, stormagasinet har haft på hylderne. Det mener vi er en selvfølge. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner. Nogle af vores aktiviteter foregår i vores egne lokaler på Grønningen, mens vores Mystery Hunt spil foregår på historiske steder i byen som for eksempel Christianborg Slot, Kongens Have og Kastellet. Læg mærke til duften, når et af fyrretræerne springer ud — og måske er du heldig, at den liglugtende penisblomst blomstrer igen i år.

Next

Top 10 billige oplevelser i København

sjove aktiviteter i københavn

I det smukke elefanthus kommer du ganske tæt på de mægtige elefanter. Har du større børn, er et af de mere anderledes og spændende steder, Hovedstaden byder på, Paintball Arena på Amager. Det mener vi er en selvfølge. En tur til København behøver ikke at være dyr, byen har en masse gratis eller billige sommerfornøjelser til hele familien. Det passer nok meget godt på beskrivelsen af djævleræs.

Next