Slikke fisse. Arcaicam Esperantom 2019-04-25

Slikke fisse Rating: 4,7/10 1818 reviews

Jeg gør dig til mesterslikker

slikke fisse

Og du kan lade din tommeltot afløse din tunge på klitorissen og stimulere den samtidig, hvis du har brug for en lille pause med tungen. Brug enten dit eget spyt og hendes sekret eller suppler med en god glidecreme. På den måde er han mere tilbøjelig at ville give dig en bedre oplevelse, når du fortæller ham, at du gerne vil have ham til at gøre det samme for dig. Jeg bor med min dengang 13 årige storesøster og min 46 årige mor. Ned estu plud Eshiam Serwantom, se eshi tuin enwiat: Eshiam westalam Robom werdam Ed malsanetzam estat, ed solœ Pholuloy Wolontœ eghin portait. Og tro det eller ej, det er der faktisk nogle mænd, der gør. Hvis han tidligere har haft nogle dårlige oplevelser med det, kan I sammen arbejde med at gøre det til en god oplevelse for ham at gå ned på dig.

Next

Sådan lærer du ham at slikke fisse

slikke fisse

Det var det, der gav mig smag for at invitere andre kvinder på besøg, noget jeg ellers havde afvist før, fordi jeg egentligt aldrig har tændt på tanken. Og vigtigst; kvinder fungerer jo forskelligt, så det kan jo også være svært at skrive generelle regler, men hold øje med reaktionerne hos jeres partnere, for det er der I får at vide, om I gør det rigtige eller det helt forkerte. Og så langsomt bevæge dig ned til hendes helligste område. Det er ikke pinligt — tværtimod: Hun vil med glæde guide dig det rigtige sted hen, så du rammer helt rigtigt — til hendes store fornøjelse, i stedet for at du ikke rammer helt rigtigt. Hvis du gerne vil have, at en kvinde skal åbne sig for dig, er det vigtigt, at du får hende til at føle sig tryg og elsket. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Langt de fleste kvinder er mest følsomme på klitorissen, men mange er også meget sensitive på deres kønslæber, andre i mellemkødet, andre igen omkring skedeåbningen osv.

Next

En fræk historie: Min storesøster og mor og deres våde fisse

slikke fisse

Før du går i gang med at slikke fisse på hende, kan du bruge din tunge, hænder og fingre andre steder på kroppen. Det er med til at væde hende og gør oplevelsen mere glat og sensuel. Det bliver endnu bedre, hvis hun får pude under lænden så hende bækken tipper lidt. Du kan bruge den på klitoris, oppe i hende eller i numsen, hvis legetøjet er beregnet til det, og hvis hun er til anal stimulering. Og det kan variere fra alt mellem få minutter til f.

Next

Kunsten at slikke hende til orgasme

slikke fisse

Når du har kigget på længe nok, kan du jo overtage — enten med fingre eller mund eller begge dele og bringe hende i mål. Tungen i det hellige Ulla lavede flere profiler på forskellige sexdatingsites, hvor hun kun søgte folk, der skulle komme forbi og slikke fisse på hende. Vent eventuelt en dag eller to med at få ham til det, så han ikke er helt kvæstet, når han skal slikke dig. Så start stille og roligt og lad være med at tænke på endemålet. Kvindekønnet er et følsomt område, og selvom det kan holde til meget, betyder det ikke, at man skal rive og flå i det.

Next

Jeg gør dig til mesterslikker

slikke fisse

Ikke for hårdt i begyndelsen, men igen mærk efter, for nogle kvinders klitoris er utroligt følsomme, som f. Yemen orientom, Ed Yulieta memes Sunom estat! Men mænd og kvinder er meget forskellige seksuelt, så når man endelig finder en elsker, der kan finde ud af at tage sig tid, så er det virkelig guld værd. Du kan også nappe i og suge hende blidt på kønslæberne, men vær altid forsigtig og pas på med at bruge tænder. Find et bevægelsesmønster, du kan mærke, hun kan lide, og fortsæt så med det. Se solœ ityon eshi stziut! Berør hende, kæl for hende, tir hende og giv dig tid til at finde hendes mest følsomme punkter.

Next

Sådan lærer du ham at slikke fisse

slikke fisse

Start på kroppen Vi har mange erogene zoner overalt på kroppen, som du med sandsynlighed vil få ros for også at berøre som en del af forspillet og som en del af oralsex. Fingre er meget mere voldsomme end tunge, så brug dem med omtanke. Ved at undersøge hende, viser du også din udelte interesse for hende og hendes fisse, og hvem kan ikke godt lide det? Manual Ulla har skrevet sine erfaringer ned efter hver seance og prøvet at samle de vigtigste pointer, selvom der er lang vej til en fuld manual endnu. For mange kræver det lidt øvelse, men multiorgasmer kan læres — og hvem vil ikke gerne se sol, stjerne og måne flere gange? Start med at slikke hendes inderlår, de ydre kønslæber, området over klitoris og mellemkødet mellem skeden og numsehullet. Og efterhånden som du lærer hende bedre at kende, vil du blive bedre og bedre til det.

Next

Oralsex guide: Sådan får du hende til at komme

slikke fisse

Du bryder dig jo heller ikke om at give ham et blowjob, hvis han har nakkeost siddende vel? Sådan slikker du Når du kan se at hende krop begynder at modtage dine kærtegne, vil hun være klar til, at du går ned mellem benene på hende. Kærtegn hele hendes krop, og giv dig endelig masser af tid. Når du har fundet klitoris, kan du starte med at slikke den blidt og langsomt for at pirre hende og få en fornemmelse af, hvor langsomt — eller hurtigt — hun kan lide det. Mange kvinder går igennem flere forskellige faser, mens de bliver slikket, alt fra de ikke stønner særlig meget til, at de hviner og hulker af fryd. Du kan ae og slikke hende op og ned af benene og kærtegne hende på maveskindet og bækkenet. Men det er ikke ensbetydende med, at du bare skal starte dér og køre både dig selv og klitten træt lynhurtigt. For det er en kunstart, der er svær at beherske, og Ulla er slet ikke i tvivl om, hvad det er hovedproblemet.

Next

Kunsten at slikke hende til orgasme

slikke fisse

Fortæl hende gerne, at du gerne vil smage hende, og at hun er dejlig. Men gør det med selvsikkerhed, for viser du hende usikkerhed, stoler hun ikke på dig. Mænd fra 18 år til 55, og også en del kvinder heldigvis, for de er ofte virkeligt dygtige til at slikke fisse. Om ikke andet, så måske på nettet et sted:. Også her skal du give dig tid, så start forsigtigt med at kærtegne og kysse hende inderlår, så de ydre kønslæber, de indre og så klitoris. Jeg har personligt haft meget svært ved at have en mands ansigt nede mellem benene, fordi jeg var bange for, at jeg lugtede grimt eller smagte dårligt. .

Next

Sådan lærer du ham at slikke fisse

slikke fisse

Derfor er der ingen grund til at lade som om, at du nyder det. Med denne guide skulle du meget gerne være i stand til at gøre din partner til verdensmester i at slikke din fisse. Så er der ikke andet for end at fortælle ham, hvad du gerne vil have. Version with cognates in standard Esperanto: Patro nia, kiu estas en Ĉielo, Estu sanktigita Cia Nomo. Tungen kan også tage en ekstra rundfart på kønslæberne og i mellemkødet, mens din tommelfinger stimulerer klitten. Slik og massér hendes bryster, kærtegn dem og niv hende forsigtigt — eller hårdt — i brystvorterne, alt efter hvad hun bedst kan lide.

Next