Storcenteret åbningstider. Nordisk Film Biografer Kolding 2019-04-25

Storcenteret åbningstider Rating: 8,7/10 1831 reviews

Esbjerg Storcenter

storcenteret åbningstider

På centrets hjemmeside kan du købe gavekortet og tjekke saldoen. Del meget gerne dine oplevelser i Storcenter Nord med os på Instagram - StorcenterNord og på vores Facebook. Smut forbi Storcenteret, herunder finder du åbningstiderne. Du er naturligvis altid velkommen til at komme ind til os, i en af vores butikker! Du finder os 4 steder i Aalborg midtby, hvor også vores 3 salatbare ligger. Vi arrangerer året rundt særlige udstillinger, aktiviteter og events i centeret.

Next

Esbjerg Storcenter

storcenteret åbningstider

Billetpriserne ligger som regel mellem kr. Aalborg Storcenter i Skalborg har 75 specialforretninger og cafeer samlet under ét tag, og 2000 gratis parkeringspladser lige uden for. Ofte får storcenteret besøg af figurer som Byggemand Bob, Svampebob, Spiderman og mange flere. Her finder du alt lige fra skobutikker og modebutikker til personlig pleje, brugskunst og en Super Brugsen. Dog kan billetpriserne variere på udvalgte titler, filmens længde, placering i salen, børnepriser og seniorpriser samt forskellige spilletider. Vi har også restauranter i Aalborg Storcenter i city syd, på Vestergade i Nørresundby. Åbningstider for Nadias Restauranter Nadias Sandwich har 6 sandwich restauranter og 5 salatbare.

Next

Storcenter Nord

storcenteret åbningstider

Kolding Storcenter er Jyllands største indkøbscenter, med mere end 120 specialbutikker, Bilka og Biocenter — alt under et tag. Det er altid en oplevelse for hele familien at besøge Storcenter Nord. Gavekort Aalborg Storcenter tilbyder også et , som kan bruges i de fleste butikker, herunder også Bilka. Gå på opdagelse i centeret, hvor ekspedienterne står klar til at servicere dig. Du kan shoppe amok i de mange tøj-, sko- og accessories-butikker, eller nyde en kop kaffe eller en bid brød på de forskellige caféer og spisesteder. . Med spændende specialbutikker tilbyder Esbjerg Storcenter noget for enhver smag, i et bredt udvalg i årstidens trends.

Next

BROEN Shopping

storcenteret åbningstider

Her er god plads og mange p-pladser. Og så danner Esbjerg Storcenters hyggelige cafémiljø den perfekte ramme for shoppingturen for hele familien. Desuden tillægges ekstra gebyr ved 3D-film og forlænget spilletid. Derudover finder du i storcenteret også landets største Bilka. Kolding Storcenter Skovvangen 42 6000 Kolding Tlf. Således er det nemt at finde den perfekte gave til ham eller hende, du holder af. Vi holder dig opdateret her på hjemmesiden og facebook.

Next

Aalborg Storcenter

storcenteret åbningstider

Åbningstiderne for butikkerne i Kolding Storcenter. Børnerabat 2-11 år gælder kun for forestillinger før kl. Til de allermindste har vi en rolig Babylounge, og de lidt større kan boltre sig i vores store Legeland. Spar tid, og bestil her på siden, så er vi klar, når du kommer. Centeret ligger i Koldings nordlige bydel og tæt på motorvejen.

Next

Aalborg Storcenter

storcenteret åbningstider

Kort sagt bliver dine shoppingture samlet ét sted. I forbindelse med ferie og højtider er der altid forskellige. Den eksakte pris kan altid ses på den enkelte billet, når du bestiller den her på kino. . . . .

Next

Åbningstider i Kolding Storcenter

storcenteret åbningstider

. . . . . .

Next

Kolding Storcenter åbningstider

storcenteret åbningstider

. . . . .

Next

BROEN Shopping

storcenteret åbningstider

. . . . .

Next

Storcenter Nord

storcenteret åbningstider

. . . . .

Next