Store nøgne piger. Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske 2019-05-01

Store nøgne piger Rating: 4,7/10 1558 reviews

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Men standarden er høj, og det handler i høj grad om, hvor meget citronen kan presses for at få mest ud af så få penge som muligt. Vi starter fra begyndelsen af Maries rejse ind i den kreative verden. . Men i dette lille univers er de nøgne kroppe ikke seksuelle, derimod er de blot kroppe i bevægelse. Men jeg tror, jeg gerne vil kommunikere noget livsglæde. Ligeledes afspejler evnen til at udvikle universer sig bestemt i Maries kunstneriske virke, hvor yogaprintene i den grad opleves som et helstøbt univers.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Lokalet er hvidt og lyst, og det prydes af en masse plakater med de nøgne yogakvinder. Marie er befriende ærlig og ligetil at snakke med — og hendes værker er drevet af en forkærlighed for materialer, tegning og det frirum, kunsten tillader hende at bevæge sig ind i. Fascinationen af hvordan motiverne isoleret set er små kunstværker med en detaljerigdom, der giver anledning til nærstudier, og samtidig hvordan de i en større sammenhæng flyder sammen og skaber mønstre, er netop en af grundene til, at jeg har været forelsket i disse prints, fra første gang jeg så dem. Der er ikke så stor forskel på dem jo. Det behøver ikke være stort for at sige noget stort, og de små yogamotiver placerer sig i den grad inden for en af vores tidsånds store tematikker — nemlig kropsfremstillingen. Det er mega fedt og et frirum — men jeg vil også gerne have det videre og ud til flere mennesker.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Men det er ikke fordi, det er vigtigt for mig at sige, at kvindekroppen kan et eller andet, det er også vigtigt med mænd og transkønnede. Hun fortæller, at hun fra barnsben har tegnet og altid vidst, at hun ville lave tegnefilm, hvorfor hun i 2009 blev uddannet klassisk animator fra The Animation Workshop i Viborg. Og at de er i alle mulige forskellige former. Hun undskylder forsinkelsen og sætter sig på den anden side af bordet. Jeg kan tydeligt genkalde den følelse, som hun forklarer, fra mit første møde med Maries yogaunivers, hvor jeg følte denne befrielse. Så der er ikke nogen forretningsplan eller noget.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Det tager lang tid at få sådan noget op at køre. Vi lever i en tid, hvor kropsfremstilling fylder meget på de sociale medier — brystvortens befrielse er eksempelvis i fuldt flor. Ikke fordi jeg har noget som helst mod det, det er jo sådan film bliver lavet, og det er jo også smukt, at det er en enhed. Vi snakker om filmbranchen og de trange kår, hvordan de fleste animatorer hopper fra produktionsselskab til produktionsselskab og rejser verden rundt efter forskellige jobs — hvilket Marie også gjorde i starten af sin karriere, indtil hun gik freelance. Hun forklarer, at mændene har været der fra start af, men at de hele tiden været i undertal. Yogaprints på Borups Allé Fra tegnefilm til nøgne kvinder For at forstå hvordan yogaprintene startede, må man forstå baggrunden indenfor animationsverdenen, for det var netop af frustrationer over branchen, at Marie bevægede sig ind i dette tegnende yogaunivers. Og jeg træder gladeligt ind i dette frirum og tilflugtssted, trækker vejret og tager en pause fra hverdagens stress og jag.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

De små akvarelkvinder fik øjeblikkeligt et smil frem på mine læber. Men samtidig lever vi i en yderst blufærdig verden, hvor de fleste dækker sig til og frygter nøgenheden. Så tager det lidt sit eget liv — så følger jeg med det og lytter til, hvad folk synes kunne være fedt og bliver inspireret af det. Det er måske netop dét, der udmærker Maries fine værker, at hun formår at sætte fokus på og åbne op for nogle seriøse tematikker, såsom kvinde- og kropsfremstillingen, men med en lethed og humor i form af yogastillingerne. Samtidig er der plads til at snakke om kroppe, nøgenhed, yoga og sjove stillinger. Jeg parkerer min cykel foran den lukkede butik og banker efterfølgende på glasruden. Nu skal jeg endelig ind i forretningen, og jeg skal ovenikøbet tale med selve kunstneren bag værkerne derinde.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Plads på forskellige måder — både i det simple udtryk, idet Yogaprints hverken larmer, overfuser eller kræver meget af sin tilskuer, hvormed der er plads til at dvæle ved de små fine detaljer. På den måde er motiverne en blanding af, at hun skaber dem, og at de på sin vis skaber sig selv. Hvad der startede med at være hendes egen lille hobby og et tilflugtssted har bredt sig ud og er nu blevet tilgængeligt for eksempelvis mig. Kroppen bliver sat til debat, men det sker på en tilforladelig, finurlig og håndterbar måde. En snak om vores kroppe. Men da jeg i så langtid havde siddet og skyndt mig med at lave animation, så kunne jeg mærke, at jeg blev nødt til at sige stop til mit freelancearbejde i en periode, og i stedet for lave noget, der var så simpelt som muligt, hyggeligt og ikke stressende. Man bydes velkommen ind i et univers, hvor der er plads.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Det er i hvert fald det, jeg oplever, når folk kigger på mine ting eller reagerer på mine ting, det er den der umiddelbare glæde. Marie Jørgensen, kunstneren bag, er ikke kommet endnu, så jeg bliver lukket ind af hendes forretningspartner, Tanja, som laver smykker. De har former og store duske under både armene og på kønsdelene, og alle kan genkende dele af sig selv i disse finurlige små motiver. Men man bliver nødt til at tænke over, hvad man siger, med det man sender ud. To plakater med motiver af nøgne kvinder i alle mulige former og forskellige yogapositioner. Mænd og fremtid Jeg stikker drilsk til de stærkt underrepræsenterede mænd i Maries værker. Et af de helt store og på mange måder uoverskuelige spørgsmål.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Hun uddyber, at det også var en længsel efter en fornemmelse og en føling med materialet. Vi både hylder og skammer os over kroppen, og kropsforskrækkelsen er øjensynligt kommet i takt med de sociale medier, hvor uendeligt mange perfekte kroppe pryder Instagram og andre medier. Yogaprints på Borups Allé Jeg slår mig ned ved et bord med min kaffe og betragter gaden udenfor og særligt plakaterne, der omgiver mig. Jeg spørger yderligere ind til animationsarbejdet, hvor Marie fortæller, at hun har arbejdet som animator på forskellige måder, og at hun stadig den dag i dag hovedsagligt lever af animationsarbejdet — hun er dog gået fra at være animatoren af filmenes figurer til at designe universerne og baggrundene i filmene. Tanja ringer til Marie — hun er på vej. Det er ikke, fordi jeg bevidst laver kvinder, men det kommer ligesom bare til mig.

Next

Yoga og nøgne kvinder. Brystvorter og store duske

store nøgne piger

Marie sukker da også, tager en dyb indånding, griner og tænker i en stund. Jeg bydes på en kop kaffe og har lige en kort stund for mig selv til at snuse lidt rundt i lokalet og kigge på de fine værker. Maries frirum bliver tilskuerens frirum. Men efter en del forespørgsler på flere mænd, eksempelvis en Solhilsenplakat med en mand, så byder fremtiden på flere mænd i det lille yogaunivers, siger Marie. Hun forklarer, hvordan de på skolen trænes i 2D ved at flippe papir på gammeldags manér, og ligeledes lærer 3D og overordnet design, hvor de trænes til at udvikle universer. Marie startede butikken i sommers, og sælger derudover sine værker i seks butikker rundt omkring i København.

Next