Stripper i jylland. Stripper Jylland 2019-04-28

Stripper i jylland Rating: 9,7/10 606 reviews

Mandestripper ALEX

stripper i jylland

Vi har Danmarks skønneste eventpiger, og der findes ikke en by i hele Danmark som vi ikke sender piger ud til. Magnussen saver Alonso midt over: Leave Stripper I Jylland Græsk comment Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Pigerne kan bookes til polterabend, herreaften, fødselsdag, julefrokost mm. Vil du gerne vide prisen på noget andet — fx topløs servering — så kan du klikke dig ind på vores prisliste… Kørsel Jylland Egentlig er det ikke priserne der svinger. Det som kan svinge, alt afhængig af hvor og hvem du vælger, er kørselstillægget.

Next

Stripper Danmark

stripper i jylland

En oversigt som gør det lettere at finde en mandestripper Jylland. På den måde kan vi sikre dig den bedst mulige oplevelse, hvilket er vigtigt for os. På den måde sikrer vi hurtig og god service i hele Danmark. Dette er dog ikke noget du behøver regne på — det har vi allerede gjort for dig. Mandestripperen Alex The Great er oprindeligt fra Italien.

Next

Mandestripper ALEX

stripper i jylland

Herefter kan du prøve at beskrive hvilke ydelser du gerne vil have. Til den gode oplevelse hører også at stripperen rent faktisk møder op- og på det aftalte tidspunkt. Alex arbejdet som model over hele Europa. Skal det være rigtig svulstigt anbefaler vi dog en stripper med en hårdt pumpet silikonebarm. Det samme gælder byerne Herning, Randers, Horsens, Kolding, Silkeborg, Viborg, Esbjerg, Hjørring, Haderslev, Vejle, Holstebro og Nørre Nissum.

Next

Mandestripper ALEX

stripper i jylland

Vores strippere er håndplukkede hver og en. Indsend din forespørgsel og fortæl os hvilket arrangement du holder, hvor mange I bliver og hvor hende? Hvad værre er, er at disse selvbestaltede mandestrippere udfører ringe shows med lav underholdningsværdi. Vær venligst opmærksom på de informationer der findes på nettet. Mænd i mere eller mindre uheldige afskygninger udråber sig selv til professionelle mandestrippere. Grundprisen for et mandestrip show er nemlig 1800 kroner.

Next

Mandestrip Jylland

stripper i jylland

Hos Stripbooking leverer vi strip i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Landets bedste mande stripper, med landets bedste show! Så kan du vælge mellem et stort udvalg af strippere. Bliver stripperen forhindret i fremmøde, ringer vi og foreslår en alternativ. Stripper i Jylland Stripper i Jylland. I oversigten herover har du overblik over de mandestrippere, som kører i Jylland og på Fyn.

Next

Stripper I Jylland Græsk B.T. Fandt Stella På Strip

stripper i jylland

Danmarks største strip og event Bureau. Magnussen saver Alonso midt over: Leave a comment Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Du kan booke Alex i København, Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Jylland. Skal du fx afholde en Ladies Night i Århus, så vil det som regel være dyrere at booke en mandestripper fra Aalborg end en fra Silkeborg. Med et professionelt bureau bag roret, er intet overladt til tilfældighederne. Book strip jylland Det er let at booke en stripper Jylland. Naturligvis er Aarhus dækket ind mht.

Next

LUX STRIP

stripper i jylland

Vi har dog rigtig gode priser i forhold til hvad man får for pengene. Holder du et arrangement, en fest, en polterabend eller andet, så tag fat i os. Charlotte Schou Strip og Event har artisterne du søger! Det skal gerne være en god oplevelse hele vejen igennem. Så slå til i dag! Vi finder den helt rigtige pige der passer på dine ønsker og kriterier. Vi går nemlig meget op i at leve op til vores kunders ønsker og derfor er kontakten rigtig vigtig.

Next

Mandestrip Jylland

stripper i jylland

Når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller firma skovtur et sted i Jylland, så scroll ned og vælg en stripper til at sætte gang i løjerne. Der kan også bookes eventpiger fra den jyske hede. Vi har Danmarks bedste strippere, og der findes ikke en by i hele Danmark, som vi ikke sender frække strippere ud til. Alex The Great direkte på : tlf. Både Aalborgegnen og Aarhusegnen har egne oversigtslister, som du finder her… Kørselstillæg Jylland I Jylland er der kørselstillæg på prisen. Alex the Great strip i hele Danmark! Hvordan er prisen hos jer? Vi ønsker at levere en høj kvalitet på alt vi laver og derfor er det også vigtigt at vi arbejder med nogle af de bedste strippere. Vores support er også klar hele ugen og i weekenden, hvor du altid kan få hjælp til ændringer og tilføjelser til din booking.

Next

Stripper Danmark

stripper i jylland

Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten, men vil gerne holde prisen så lav som mulig. Det er klart, at alle kan skrive positive oplysninger om dem selv, men det er ikke altid belæg for. Når alt er på plads sender vi dig en ordrebekræftelse, så du er sikret fremmøde og korrekt booking. Find gerne 3 forskellige med det samme og ind til bookingen for at bestille. Vi har Danmarks største udvalg og dækker hele landet, hvis du booker i god tid. Professionelle mandestrippere skal kunne håndtere at alle føler sig trygge og levere en god service, være tålmodig, charmerende, og være i stand til at udføre et show på 20 minutter. Vi er nemlig et af Danmarks største strip- og eventbureauer.

Next