Sverige weekendophold. Spa og Wellness 2019-04-28

Sverige weekendophold Rating: 6,5/10 535 reviews

Få tilbud på hotelophold for 2 med spaoplevelse

sverige weekendophold

Tusindvis af små øer ligger i de svenske skærgårde med yndige små fiskelejer og friskt sejlerliv. Aktiviteter kan også være en god ting, hvis man skal slappe af. I kan vælge mellem alle former for ophold, lige fra bed and breakfast over hyggelige kroer til romantiske herregårde og slotte. Hvad end det er et weekendophold med spa eller ikke, så er det faktisk rart. Vi har mange tilbud på weekendophold. Götaland udgør den sydligste del af Sverige og omfatter blandt andet den tidligere danske provins Skåne, Blekinge, Småland, Bohuslän og Öland. Kan jeg komme på andre weekendophold end dem vist ovenfor? Slottets værelser er virkelig fine og indrettet i ægte slotslig stil, ligesom resten af stedet i øvrigt også er det.

Next

Book et romantisk weekendophold i Sverige

sverige weekendophold

De weekendophold som vi har vist ovenfor, er det blot nogle, som vi har udvalgt. Det vil altså sige oplevelser i naturen, god mad og muligheden for at slappe af i super lækre omgivelser. Vores rejsespecialister arbejder dagligt med at håndplukke de mest romantiske hoteller til jer, og derfor kan I på denne side se alle de hoteller i Sverige, som vi vurderer skaber de mest ideelle rammer for et romantisk ophold. Et spaophold i Sverige kan byde på meget mere end bare den egentlige wellness-behandling: Du kan tage på spaophold langt oppe mod nord i midnatsolen, få tempoet helt ned i en spa midt i det magiske sydsvenske landskab eller vælge en spa midt i en travl og levende by. Mange udlejere tilbyder udlejning pr. Det gør hun selv med sin mand. Når jeg anbefaler par at tage på weekendophold, er det, for at de kan finde værdien af at skabe et andet rum sammen, der ikke handler om familie- og arbejdsliv.

Next

Weekendophold

sverige weekendophold

Læs også: Prioriter at have tid sammen Der findes et utal af muligheder og tilbud, hvis man vil på romantisk weekendophold, men det vigtigste er at prioritere tiden sammen, mere end hvad man laver. Se også vores detaljerede guide med og. Du kan vælge blandt hoteller over hele Sverige, så der er rig mulighed for at opleve broderlandets smukke og spektakulære svenske natur eller tage på storbyvisit i Stockholm, Gøteborg eller Malmø. På forlænget weekend i Oslo Hjemlig atmosfære, spændende kultur, tjekkede restauranter og hyggelig stemning. Der er rig mulighed for at finde overnatningsmuligheder i hytte eller på hotel, og herfra kan I tage på vandretur i fjeldene, leje en mountainbike og suse af sted.

Next

Weekendophold tilbud i Danmark og Nordtyskland

sverige weekendophold

Comwell Kellers Park er en fremragende destination til kæreste- eller venindeturen. En fantastisk grund til at købe weekendophold igennem Opholdsguide. Norges hovedstad er smukt beliggende ved Oslofjorden. Værelserne er fine med klassisk inventar og kan hurtigt få dig til at føle dig helt kongelig. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan finde et weekendophold, som passer til dit eller jeres behov.

Next

Weekendophold eller miniferie i Sverige

sverige weekendophold

Så kan vi anbefale at tage til Sverige. Tag på en spadseretur langs Sveriges næststørste sø Vättern og besøg Astrid Lindgrens by Vimmerby, hvor I kan se forfatterens barndomshjem, samt besøge Bulderby og møde Pippi Langstrømpe og Ronja Røverdatter. Nogle har opholdene har fokus på gourmet, hvor nogle har på spa og andre aktiviteter. Uanset om du foretrækker en kort weekend i luksuriøse rammer eller et længere rekreationsophold, er der i Sverige rige muligheder for at tage en pause langt fra hverdagens stress og jag. Jylland Kom væk fra hverdagens stress og jag. Slottets værelser er utrolig flot indrettet, og der er mange forskellige typer værelser, du kan vælge i mellem. At få stresset af i nogle omgivelser, som man faktisk kun kan drømme sig til, er helt fantastisk.

Next

Romantisk weekendophold. Book dit ophold for 2 her

sverige weekendophold

Hvilke årstider er det bedst, når man skal på weekendophold? Vi ser meget frem til at høre fra dig. Bemærk at adgang til spaområdet skal tilkøbes, ligesom eventuelle behandlinger skal det. Personlig tilpasning Læg gratis et ønskekort med en personlig hilsen ved i indkøbskurven. Sjælland Her finder du de absolut bedste weekendophold på Sjælland. De tilbyder romantisk weekendophold med gourmetmiddag og besøg i vinkælderen. Det er selvfølgelig naturligt, har man en lille ny, men man skal huske voksetiden. Kærlig hilsen vennerne på The Lodge.

Next

Weekendophold tilbud i Danmark og Nordtyskland

sverige weekendophold

Brug for en sød pause fra hverdagen? Alle værelser er unikt indrettet. Miniferie i Sverige Hiv en weekend eller 2-3 hverdage ud af kalenderen og tag på miniferie i Sverige. Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1. Mange mennesker forbinder weekendophold som en aktivitet med kæresten. Det kan eksempelvis være et rigtig dejligt afbræk fra en kold og stressende hverdag at tage på spaophold, hvorfor spaophold også i høj grad vinder, når det kommer til weekendophold hen over vinteren.

Next

Weekendophold Sverige med Spa

sverige weekendophold

Leder du efter et weekendophold på en bestemt lokation? Ovenfor denne tekst har vi kommet med nogle forslag, som måske kunne være noget for dig. Hvis der ikke er spa, så kan det jo være oplagt at vælge et hotel, som ligger lige ned til vandet. Så læg weekenderne i kalenderen og lad hinanden bestemme. Forkæl dig selv og din bedre halvdel med et skønt weekendophold; I har fortjent at tænke lidt på jer selv. For at få den bedste miniferie i storbyen med børn gælder det om at kombinere oplevelserne, så der er plads til både seværdigheder, leg, afslapning og hygge. Derfor afspejler rejsebeskrivelserne på www.

Next

Weekendophold Sverige med Spa

sverige weekendophold

Vi giver desuden en beskrivelse af stedet samt et link til et sted opholdet kan købes. Få pulsen i vejret i storbyerne, hvor er mange og varierede, eller tag ud på landet og besøg nogle af de lokale loppemarkeder og gårdbutikker. Tag nu og kom afsted på weekendophold og få stresset af, mens du stadig har chancen. Vi håber du får en god rundtur på vores hjemmeside og finder det du søger. Stedet er kendt for sine fantastiske spafaciliteter, der blandt andet kan byde på indendørs urtesauna, varmtvandsbassin, spa og meget mere. Og så er det til andre priser end i Danmark…. Gaveindpakning Giv din Smartbox en sjov indpakning.

Next

Weekendophold eller miniferie i Sverige

sverige weekendophold

Forestil dig at gå rundt i en vinkælder, som stammer fra 1200-tallet. Skal I opleve en masse? Er du faldet for det romantiske weekendophold, weekenden med golf eller måske weekendopholdet fuldt af luksus? Hver med deres udseende, som spænder fra de rødbrune skær på vestkysten til den stockholmske skærgård med en rig flora. Kærestetid skal være ufravigelig Pia Torps råd er at lægge weekender i kalenderen, så der er noget at glæde sig til. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling. Kokkedal Slot Copenhagen Hørsholm, Nordsjælland Ønsker du et luksus weekendophold ud over det sædvanlige, så er Kokkedal Castle Copenhagen det rette valg. Vi har flere romantiske pakker, som gør, at I kan få lidt ekstra romantik under jeres ophold.

Next