Thaimassage hørsholm. Kontakt 2019-05-05

Thaimassage hørsholm Rating: 7,4/10 1591 reviews

Amazing Thaimassage & wellness

thaimassage hørsholm

Vi tilbyder: - Thai-massage - Sportmassage - Olie-massage - Børnemassage - Herbal- massage - Graviditetsmassage - Fod-massage De olier vi bruger til olie-massage gør din hud silkeblød. Annoncebilleder eller hjemmeside viser billeder af modeller i lidt eller kropsnært tøj og uprofessionelle positurer. Kærlig berøring er vigtig for børn,og via massage lærer de kære små afslapning og nydelse. Men Thai massage kan kombineres med varm aroma olie, som giver en afslappende og afstresset følelse i kroppen. I Thaimassagen ser man på kroppen som en helhed, og der er stor fokus på energibaner som bliver åbnet op. Desuden gratis bad før og efter behandling hvis du ønsker.

Next

Thai Massage

thaimassage hørsholm

Saitarn Thaiwellness Trondhjems Plads 3, 2100 København Ø Telefon +45 35 55 04 81 Saitarn Thaiwellness Nikolajgade 19, 1068 København K Telefon +45 91 99 85 14 Saitarn Beauty Nikolajgade 19, 1068 København K Telefon +45 53 66 98 89 Vi har åbent alle dage fra 10:00-21:00, så der er gode muligheder for at få en behandling når behovet er der. Du vil blive masseret og erotisk pirret løbende. Med god ventilation, blomsterdekorationer, små træer, essentielle olier og levende lys sørger vi for de helt rette omgivelser til en eksklusiv hyggestund for dig og den særlige person som du holder af. Velkommen, mit navn er Tuk og er ejer af Thai Wellness Massage. Magic massage består af rigtig god muskelmassage kombineret med intim-massage. Thai yoga massage er en alsidig massageteknik der arbejder med alle bevægelige dele, dvs.

Next

Pimsiri Thaiwellness

thaimassage hørsholm

Jeg skifter under hele behandlingen imellem rigtig muskelmassage og intimmassage, dvs at du vil blive kørt op og ned adskillige gange. Massagen foregår på en rigtig massagebriks, der er opvarmet når man kommer. Traditionel Thai Massage er uden olie, og foregår med trykpunkt massage og stræk, på samme måde som i Thailand. Massagen løsner op for blokeringer, og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi. Det betyder at kroppen og musklerne slapper bedre af. Hos mig får du en personlig og kvalitetsbevidst massage, der tager højde for eventuelle smerter samt skader. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Pimsiri Thaiwellness.

Next

Birkerød Thai Massage

thaimassage hørsholm

Massagen hjælper med at fjerne ophobede affaldsstoffer, smidiggøre fastlåste muskler, bortlede affaldsstoffer og med at forkorte restitutionstiden. Til oliemassage har Jeg erfaret, at specielt, lugtfri Mandelolie og Cocosolie giver en større velvære og blødere hud, hvorfor jeg har valgt også at bruge disse olier til massage. Privat og exclusiv ægte Thaimassage til dig, som har brug for et personligt frikvarter væk fra en stresset hverdag. Ring på telefon 35 55 04 81. Den er blandet af fem naturlige koldpressede nøddefri olier med jojobaolie og E-vitamin, der efterlader huden blød og satinagtig.

Next

Forside

thaimassage hørsholm

Efterfølgende kan man altid få bad hvor der også altid er helt neutral shower-gel til rådighed. Vi bruger kun kvalitetsolier som plejer huden på bedst mulig måde. Det er vigtigt at man ikke kommer med de forkerte forventninger, derfor er siden her meget informativ, læs den venligst ordentligt igennem inden henvendelse. Nægter klinikken så oplys du skal bruge bon til regnskabet. Uanset hvilken behandlingsform du vælger, lover vi at både krop og sjæl bliver forkælet. Det er en dejlig og sund måde af slappe af på, både for dig og dit barn.

Next

Amazing Thaimassage & wellness

thaimassage hørsholm

Jeg har bred erfaring indenfor dette og er meget seriøs omkring det jeg tilbyder og jeg forventer selvfølgelig det samme retur. Jeg gør altid en stor indsats for at give en god oplevelse til alle mine gæster indenfor de rammer der er sat. Særligt vores flotte og lækre lokaler til par, er meget populært og benyttet. Ægte Thaimassage-briks med comfort ansigtshul samt wellness-madras, for den mest exclusive og komfortable massagebehandling. Thai yoga massage Thai yoga massage er en gammel men også en meget moderne massageform, der kombinerer akupressur, indiske ayurvediske principper, og yogastillinger. Har man ikke mulighed for at være nyvasket hjemmefra, kan man naturligvis få et bad inden vi går i gang. Desuden skaber det lettelse ved væskeophobninger i kroppen Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører, og den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen.

Next

Thai Massage

thaimassage hørsholm

Vi er flyttet til ny adresse. Det er bare en lille ting der hjælper de ægte klinikker. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære. Vi ønsker at vores kunder får en dybdegående massage, så de bagefter føler at kroppen er blevet restitueret og at utilpasheden samt knuder i ryg, nakke og skuldre er væk, efter endt behandling. Hver person kan frit vælge sin foretrukne massage el. Jeg har arbejdet indenfor fysiurgisk massage i 18 år.

Next

Thai Wellness Massage

thaimassage hørsholm

Jeg går ikke på kompromis med mine principper! Højde og vægt har relevans for briksens indstilling. Vi har fine badefaciliteter, hvis man føler behov, efter endt behandling. Book en tid på tlf. Det være sig fysisk eller evt seksuelt, så finder vi en løsning På forhånd tak Jeg er en 100 % kvindelig, uddannet massør 38 der tilbyder lækker, dybdegående og afstressende erotisk krops-massage med afslutning. Jeg går meget op i at her altid er rent, pænt og præsentabelt. Denne massageform øger blodgennemstrømningen, hjælper til at fjerne affaldsstoffer og har en fantastisk afstressende virkning. Det handler om at overgive sig, bare tage imod og bare nyde at blive forkælet og løsnet op, det være sig muskelspændinger såvel som seksuel spænding.

Next

Jariya Thai Massage

thaimassage hørsholm

I denne massageteknik er både behandler og modtager påklædt,derfor er Thai yoga massage en fantastisk behandlingsform til at behandle både krop og sind. Giv dig selv, din krop og din eventuelle skade en effektiv og samtidig behagelig behandling Thai sport massage 30 min. Lokalet er altid varmet godt op, så du ikke kommer til at fryse. Oplev en dag med vorse specielle børnemassage. Jeg kan ganske enkelt ikke nå hele kroppen igennem på den estimerede tid.

Next

Thai Massage

thaimassage hørsholm

Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Vores dygtige thaipiger har fuld forståelse for og mange års erfaring i faget. Thai yoga massage 30 min. . I vores massagebehandlinger kommer vi hele vejen rundt på en professionel og muskelopløsende måde. Kom og få luksusmassage i vores nye ekslusive omgivelser. Jeg har arbejdet som professionel massøse siden år 2005.

Next