Thaimassage kruså. Zai åbner ny wellnessklinik på Vestergade i Aabenraa 2019-04-21

Thaimassage kruså Rating: 5,7/10 1047 reviews

Tu's Thaimassage

thaimassage kruså

Fodmassage: Starter med et fodbad i lunken vand tilsat urter, hvorefter fødder og ben under knæet behandles, blandt andet med tryk på reflekszoner under fødderne, der anvendes special fodmassagecreme. The Kruså thai massage is done in a quiet, meditative environment, and it is considered as a spiritual practice since a meditative prayer mentioned at the begin of the session. Der manglede bare duften af cigar og støv for at være tilbage i 70'erne. Husets interiør er fastfrosset i 70'erne med mørke farver og fiduskunst på væggene og holdt i brunt og orange. Din deltagelse er værdsat, og tager ganske få sekunder.

Next

Lovely Thai

thaimassage kruså

Hun er uddannet massør og kosmotolog og hendes speciale er massage inden for smertelindring, graviditetsmassage og sportsskader, som hun behandler med massage og yogamassage. The distinguishing feature of thai massage in Kruså is that it focuses far more on power physique than the physical body and it applies vigorous pressure on the power points. Parkeringen er meget diskret og bag huset. Hun er født i Thailand og kom til Danmark sammen med sin mor til Danmark for fem år siden. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Bangkok Thaimassage.

Next

Tu's Thaimassage

thaimassage kruså

Billedet er måske 10 år gammelt og hun ser noget ældre ud i dag men er meget velholdt og flot. Tidsbestilling til Traditionel Thaimassage kan bestilles på tlf. Sex var jeg ikke interesseret i men kun i massagen som var rigtig god. De lave priser og simpel prisstruktur trækker op. Jeg var ansat på en wellness-klinik i Herning i fem år, og da jeg flyttede herned i juni, vidste jeg, at jeg ville have min egen klinik, for det er det her, jeg gerne vil, siger Zai Sangnapa.

Next

Lovely Thai Massage

thaimassage kruså

. Oplever du overrraskende aktivitet kan du benytte forum til at informere andre besøgende. Lukket permanent Bangkok Thaimassage er registreret som lukket i vores system. Aabenraa får nu glæde af 36-årige Zai Sangnapas mange års erfaring som massør. Gulvtæpper og møbler er i tunge farver. Muligheden for diskretion og den pæne dame trækker også op.

Next

Lovely Thai Massage

thaimassage kruså

Du kan bidrage selv om du kun kender klinikken af omtale. Altså helt som andre thaisteder Priser. Jeg vil give 4 af 5 stjerner for det samlede indtryk. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Lovely Thai. Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Tu's Thaimassage Velkommen til Tu's Thaimassage Rugløkken 5 - 6200 Aabenraa Thaimassage, oliemassage, aromamassage samt fodmassage: Udføres af erfaren massør som har mange års erfaring fra velrenommeret klinik i Bangkok, hvor jeg havde en stor fast kundekreds af begge køn i alle aldersgrupper. Thaimassage er en meget gammel tradition i Thailand.

Next

Bangkok Thai Massage Gift Card

thaimassage kruså

Det var kærlighed, som førte hende til Aabenraa, og derfor måtte hun sige farvel til alle sine loyale kunder i Herning. Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik. Vi kan også kontaktes på tu at tu-thaimassage. Massage for voksne, børn, gravide og handicappede, original thai-massage, pedicure, manicure, fodbad, hot stone, ansigtsbehandlinger og meget mere. Oplever du overrraskende aktivitet kan du benytte forum til at informere andre besøgende.

Next

Tu's Thaimassage

thaimassage kruså

Hun ligner hende på billedet på hjemmesiden. Hun er meget venlig og flirtende indtil hun finder ud af man kun kommer for massagens skyld. Aromamassage er det samme, men med duft fra blomster og urter tilsat olien. Hun skal besøges igen for massagens skyld. Hun sagde priserne før vi startede og nævnte straks handjob til 500. Ingen skiltning eller Open-skilt indikerer at her gives thai massage.

Next

Bangkok Thaimassage

thaimassage kruså

Massage classification by categories in Kruså. Men hun håber at kunne opbygge en ny loyal kundekreds i Aabenraa. Så stivner smilet og flirt stopper når der ikke er mersalg i sigte. Meget overskuelige priser som i sidste ende ligner de sædvanlige priser. Massage koster 400 kr for 60 minutter og 300 kr for 30 minutter. Olie- og aromamassage: Massage med olie gør det mulig at massere musklerne i dybden samtidig med at huden bliver blød og smidig. Zai Sangnapa er 36 år, har to børn på 10 og 14 år og bor i Aabenraa.

Next