Uartige piger. Den uartige kone 2019-04-26

Uartige piger Rating: 8,5/10 821 reviews

Endefuld til Kvinder

uartige piger

Han bruger enten et spanskrør eller en tyk læderem, så det gør frygteligt ondt, når jeg får min rumpe på komedie, og ømheden varer i flere dage. Min kone ordner huset indvendig, laver mad og ordner vask og strygetøj. Kort fortalt var det slut med at pjække og feste, jeg fik indhentet det forsømte og er i dag en respekteret advokat. Endelig gik han op, og gik hen til sengen, og stod og så på hende. Hvad er jeres erfaring med hvad der tænder mest. Den kunne imidlertid godt trække tårer frem i øjnene. Hun stod med lukkede øjne og et henført udtryk i ansigtet.

Next

Endefuld til Kvinder

uartige piger

Han bøjede sig ned og løftede hendes lår op i luften. Hun tog langsomt de små trusser af, og det gav et gib i ham, da han så, at hun havde barberet alle sine kussehår af. Så listede han ind i soveværelset og så, at hun lå og legede med et snoet, hvidt stearinlys i skridtet. Han havde også været et meget lidenskabeligt menneske. Dette ligger nogle år tilbage, jeg er over de 60 nu. Hun reagerede ved at stønne svagt og skyde underlivet frem. Han begyndte at svirpe legende med pisken på hendes balder.

Next

Endefuld til Kvinder

uartige piger

Jeg ved også godt, at du kan li' at jeg rører ved din tissemand; så bliver den helt stiv, og når jeg har leget lidt med den, bliver du helt rød i hovedet, og så sprøjter det ud af den. De smilede fnisende og forsigtigt til hinanden, som om de ikke helt vidste, om deres leg nu var forbi. Efter en lang, tæt hvilen så de længe ind i hinandens øjne. De lå lidt og slappede af i badekarret Der flød noget af hans sæd i vandoverfladen, og hun sad og legede med det med fingrene. Jeg havde én gang prøvet at få smæk som barn, men nu var jeg jo 24 og voksen. Jeg må indrømme at jeg virkelig har brug for at få en endefuld når jeg har gjort noget slemt, det giver mening for mig at mærke smerten efter en sådan afstraffelse.

Next

Endefuld til Kvinder

uartige piger

Det kunne være dejligt , hvis der kom flere med i debatten. Sikke et syn for guder, tænkte han. Jeg ved nok, at bruger alt muligt for at hidse dig selv op. Min mand har aldrig givet mig en endefuld, som ikke var fuldt fortjent. Endefuld til Kvinder Smæk som straf Skrevet af: Janne d. Lige så bitchet jeg var på arbejdet, lige så lille og ydmyg var jeg når jeg stod i skammekrogen med bar numse efter en endefuld. Han tog en natursvamp med sæbe på og begyndte at vaske hendes mave.

Next

Den uartige kone

uartige piger

Jeg var både bange og glad for hans ord, i nævnte rækkefølge. Det sker ikke så tit, men 10 — 15 gange om året, og min mand lægger ikke fingrene imellem når han straffer mig. Jeg vil give dig en endefuld, her og nu, så du kan mærke det er alvor. Han fik lige et glimt af hendes henførte ansigt, førend hun begravede hovedet i puderne. Jeg får både med hånden, hårbørsten og livremmen. Så vendte han hende om, så hun lå med ryggen mod ham.

Next

Den uartige kone

uartige piger

Han valgte til sidst at køre forbi en specialforretning for erotisk undertøj, og købe et par trusser til hende med hul i ud for skødet. Mine to ældre søstre var også underlagt den samme husorden så længe de boede hjemme. Det er smertefuldt og ubehageligt, når det sker, men det er den naturlige og retfærdige konsekvens af dårlig opførsel. Desuden er jeg en kvinde med et stort behov for at have orden og stabilitet i min tilværelse, men også med et stort talent for at forstyrre samme orden og stabilitet, så jeg er fuldt bevidst om mit behov for en fast styrende hånd i mit liv og får sommetider at blive sat eftertrykkeligt på plads. Jeg skænkede hovedet og mumlede lidt om at jeg trængte til en som ville hjælpe mig med at få styr på mit liv.

Next

Mästarnas mästare

uartige piger

Jeg er 66 år nu, og vi har været gift siden jeg var 25, så det er blevet til nogle endefulde i løbet af vort ægteskab, men, som andre har bemærket, det er faktisk en god måde at stoppe uoverensstemmelser og konflikter så vel som min lejlighedsvist utidige opførsel, før tingene løber løbsk. Han var ret vild med at se hende sådan. Hvordan skal Herren være klædt når i straffes. Jeg er også gift med en dejlig mand, ja det er stadig ham der engang imellem tager mig over knæet, trækker trusserne ned og giver mig en endefuld. Inde i butikken faldt han også for en kort natkjole i silke. Han tog hendes hænder væk og tog om stearinlyset og tog det ud af hendes skød. Jeg skammer mig bestemt ikke over stadig som voksen kvinde at have behov for sommetider at få min bare ende på komedie.

Next

Den uartige kone

uartige piger

Da hun protesterede, tog han bruseren og overbrusede hende, så sæben blev skyllet af hende. Jeg var faktisk ansat på et politikontor, hvor jeg nok i det daglige fremstod som lidt af en strid madamme, og det lå vist mine kollegaer fjernt at jeg derhjemme fik trukket trusserne ned og fik en regulær endefuld i min bare ende. Hun var iklædt en kort pigekjole og ankelsokker. Når det skete, var der altid noget særligt på færde. Det var vendepunktet for mig. Jeg var faktisk en pige som klarede sig godt, men jeg var også til byture og fester, efterhånden kom studierne i anden række og jeg måtte indse at jeg ville få problemer, hvis jeg ikke sadlede om. Det var som en boble, der steg op og som udvidede sig i solar plexus og gav ham åndenød.

Next

Den uartige kone

uartige piger

Så løftede han hendes ene ben op på badekarrets kant, så hun stod med spredte lår og så han havde fuld adgang til hendes glatbarberede skød. Archived from on March 22, 2014. Hun begyndte langsomt at nulre sin klitoris med den ene hånds fingre, medens den anden hånds fingre kørte op og ned i hendes revne, så han tydeligt kunne se, hvor fugtig hun var. Følger der sex med bagefter. Men jeg tænker, der er en form for seksuelle aspekter i det for mange. Jeg indrømmer, at det til tider har været svært at forstå, når jeg fik trukket trusserne ned, og mens spanskrørets nederdrægtige svien gjorde mig desperat, men det er faktisk sandt, og der er ingen tvivl om, at endefuldene har haft en meget positiv indflydelse på min opførsel såvel som på harmonien i vort ægteskab.

Next

Endefuld til Kvinder

uartige piger

Ingen i vor kreds ved at min kone en gang imellem får en endefuld, det er helt privat, men en god opskrift på et lykkeligt ægteskab. Det vil jeg godt, svarede han roligt. Det havde han aldrig gjort før, og han spejdede spændt efter hendes reaktion. Han overvejede forskellige ting, han kunne gøre eller købe med hjem. Han lavede kaffe og fik mig i bad, hvorefter vi satte os overfor hinanden.

Next