Undgå røde knopper efter intimbarbering. Intimbarbering: Sådan gør du det mest nænsomt 2019-04-19

Undgå røde knopper efter intimbarbering Rating: 8,8/10 1185 reviews

Intimbarbering

undgå røde knopper efter intimbarbering

Det opsuger fugt og giver desuden en luksuriøs, glat fornemmelse. Endvidere er der tale om parabener og de mere allergiudløsende stoffer baseret på klorforbindelser. Tryk ikke hårdt, undgå ridser i huden. Er du nybegynder, eller er det længe siden, du sidst har været i gang med intimbarberingen, så hold nogle lange pauser, hvor huden langsomt kan vænne sig til det. Dryp nogle dråber økologisk citronsaft i din hånd og fordel og masser ind i ansigtet. Men så snart du barbere i modsatte retning, forøger du muligheden for at få røde knopper eller indgroede hår.

Next

Undgå røde knopper og hudskader ved barbering (Del 6)

undgå røde knopper efter intimbarbering

Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Selve intimbarberingen Smør barberskum eller lignende på, og skrab nu med hårenes groretning. Den går effektivt ned i huden og renser ud for urenheder, og på den måde stoppe bumser. Læs også: Herunder kan du læse mere om, hvordan du undgår røde knopper ved barbering! Brug eventuelt koldt vand, da dine porer formentlig er vidt åbne efter det varme. Læs også: Få gode råd Det er en god idé at tale med din mor eller søster om det, inden du begynder at intimbarbere dig. Sørg for at intimbarberingen ikke sker i sidste øjeblik, hvor du har travlt. Det kan afhjælpe rødmen og dæmpe irritation og risikoen for betændelse i hårsækkene.

Next

Undgå røde knopper efter intimbarbering

undgå røde knopper efter intimbarbering

Derudover er det vigtigt, at du sørger for, at bladet er rent, så du ikke risikerer infektion og unødig irritation. Det er lige så normalt at lade være med at barbere sig, som det er at gøre det. Igen, du risikerer, at der kommer unødvendige bakterier ind på barberbladet. Men hvis du går et trin — eller to — videre taler vi om intimbarbering, hvor en stribe eller total fjernelse af dusken er frækt og ophidsende. En ladyshaver med trimmer er velegnet til første runde, men en lille saks er også okay til jobbet. Det kan også være, de synes, at de har for mange hår mellem benene, og at de gerne vil have nogle af dem væk. Er man smart, så bruger man friske og nye og ikke for slidte blade.

Next

Røde knopper ved intimbarbering.

undgå røde knopper efter intimbarbering

Vær ikke fedtet — jo mere du pøser på, jo bedre. Det er vigtigt at du bruger en god skraber som er skarp og som du kun bruger til intimbarbering. For mange vil jo gerne barbere skæg, issen, brystkassen, armhulen, de intime dele, eller benene. Disse røde knopper kaldes også barberknopper og skyldes, at bakterier trænger ned i hudporerne. Og for at slå tonen an, så lad os lige aflive en sejlivet myte: Nej — du får ikke flere og kraftigere hår af hårfjerning. Pas på de små kønslæber Det er svært at navigere i et så skjult og kringlet landskab med et skarpt redskab. Heldigvis kan du selv gøre meget for at undgå generne.

Next

Røde knopper efter intimbarbering?

undgå røde knopper efter intimbarbering

Nogen nøjes med en af delene, andre bruger både varmt vand og en form for creme. Der findes specifikt udviklet barbergel til intimbarbering, for eksempel nedenstående. Foto: All Over Trim håret — og så begynder vi Brug en saks eller en trimmer til at korte lidt i kønsbehåringen, så det bliver lettere at komme til med skraberen. Derudover arbejder jeg med at skrive om produkterne hver dag, hvilket har bidraget til en stor viden inden for barbering. Intimbarbering Step-By-Step Guide Er det ved at være tid til at lade bollerne få lidt frisk luft, eller har du fundet ud af, at nogle piger foretrækker du er intimbarberet? Ellers skal du blot huske at bruge et helt nyt barberblad næste gang. Det overvejer de måske, fordi der er nogle andre piger fra deres klasse, der har gjort det - og det har de set, når de går i bad til idræt.

Next

Undgå røde knopper og hudskader ved barbering (Del 6)

undgå røde knopper efter intimbarbering

Undgå røde knopper ved barbering. Det kan ses i kraftigt hulspejl eller i mikroskop. Små rifter, som nu er indgangsport for bakterier og svampeinfektioner. De kan vise sig både på krop og ansigt, og de her røde knopper kaldes også barberknopper. Jo færre gange, du kører bladet over huden, jo mindre risiko er der for røde knopper. Hvis det så er at du føler at det ikke bliver helt glat, kan du prøve at skrabe meget forsigtigt i modsatte retning. Men efter at have prøvet produkterne fra Australian Body Care, så vil jeg bare opfordre dig til at glemme det vi har skrevet før.

Next

Intimbarbering: Sådan gør du det mest nænsomt

undgå røde knopper efter intimbarbering

Det er en af de svære ting at forudse, men det er nemt at undgå, hvis man passer på sin hud. Det anbefales at lade Intim Shave sidde i et minut inden barberingen påbegyndes. Vask området med intim wash. Pas på indgroede hår Hvis du begynder at barbere dig mellem benene, kan du godt opleve, at du får indgroede hår. Jeg har ingen erfaringer med det selv, så kan derfor ikke garantere noget resultat, men du har muligheden for at undersøge produktet.

Next

Intimbarbering

undgå røde knopper efter intimbarbering

Såsnart huden er tørret, bør du smøre huden med fugtighedscreme — gerne med antibakterielle egenskaber for at minimere risici for hudinfektion. Stramme trusser kan nemlig let komme til at irritere huden, når den lige er blevet barberet. Hvad er op og ned i intimbarbering, hvordan gøres det bedst, og kan du undgå røde knopper? Det skader ikke, men barber dig ikke dagligt mellem benene. Gamle, halvsløve skrabere er no go, da de kan indeholde et hav af bakterier og gammelt smuds, der kan give dig infektioner. Det er normalt, at der kan opstå kløe efter sin første intimbarbering.

Next

Røde knopper ved intimbarbering.

undgå røde knopper efter intimbarbering

Du kan også forsøge dig med mandelolie, der virker blødgørende og regenererende på cellerne. Er du dedikeret til en kemifri livsstil og ønsker du forandring mht. Barber dig derfor ikke hver dag, men lad der går 3-5 dage imellem hver gang. Nogle har røde hår, mens andre har lyse hår, og nogle har sorte hår. Hvis du vil genbruge bladet, skal det desinficeres.

Next