Viborg åbningstider. Find varehus 2019-05-03

Viborg åbningstider Rating: 6,4/10 257 reviews

Viborg Svane Apotek

viborg åbningstider

Hent og betal i varehus : Tak fordi du valgte Elgiganten Viborg. Vi beder om forståelse for forsinkelser i det daglige og evt. Nyd en cappucino eller et måltid mad på en af byens caféer eller restauranter. Velkommen hos Centrumlægerne Viborg Vi er en moderne praksis med 7 faste ansatte — Læge Hanne Østergaard, læge Anne Elsborg Andersen, læge Trine Ammitzbøll, sygeplejerske Lone K. Der kaldes op af vandet en hlv time før luk.

Next

Åbningstider

viborg åbningstider

På alle 3 apoteker kan du købe receptpligtig medicin og håndkøbslægemidler, ligesom du finder et stort udvalg af hudplejeprodukter, kosttilskud og andre apoteksvarer. Derudover har vi to apoteksfilialer: Viborg Rådhus Apotek, som ligger på torvet ved Rema overfor Rådhuset. Velkommen på Viborg Svane Apotek Viborg Svane Apotek består af 3 apoteker: Hovedapoteket Viborg Svane Apoteket, som er Danmarks ældste apotek ligger i Odingården i midtbyen. På den måde skulle du hurtigt og nemt kunne finde åbningstiderne på det du søger. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte svømmehallen i receptionens åbningstid på telefon 87 87 32 32.

Next

Se åbningstider for de forskellige områder i Viborg Svømmehal

viborg åbningstider

Ønsker du at betale kontant, bedes du henvende dig ved kassen i varehuset. Viborgs bymidte er smuk og charmerende året rundt og byder på et varieret og bredt udvalg. Få mere information om aktiviteter og handelsbyen Viborg på. Ønsker du at betale med et betalingskort, kan du henvende dig direkte ved lageret. Book en tid med en her. Overlund Apotek, som ligger i Løvbjerg i Overlund.

Next

Jysk Viborg

viborg åbningstider

Vi ønsker at være omdrejningspunktet for din behandling i sundhedsvæsnet, og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig med akutte og kroniske helbredsmæssige problemer samt forebygge nye sygdomme. Vi gør opmærksom på at der er vinger og bælter til børnene i hallen, som I frit kan benytte. Saunaer, dampbad samt motionsrum lukker ligeså en halv time før luk. Venlig hilsen Varehuschefen, Elgiganten Viborg. Vi har forsøgt, at gøre det så overskueligt som muligt ved at dele det op i områder. Vi forsøger at overholde tidsplanen, men uforudsete problemer og akutte behov kan medføre ændringer.

Next

Viborg Svane Apotek

viborg åbningstider

Vi lægger vægt på gensidig tillid, respekt og samarbejde og tilstræber, at du oplever en personlig behandling og rådgivning med høj faglighed, både telefonisk, pr. Vi sørger ikke blot for saglig og faglig vejledning, men udbyder også løbende arrangementer inden for eksempelvis rygeafvænning eller hudpleje. Vi vil rigtig gerne købe et tebstrup skab med 4 låger som i har på tilbud idag, men vi kan ligesom ikke komme igennem til jer. Sørensen, sygeplejerske Pernille Frost, social- og sundhedsassistent Sarah Pørtner Toft og sekretær Gitte Balle. Hos Elgiganten i Viborg kan du få hjælp og inspiration til at planlægge dit nye eller fornye dit gamle. Nu har vi prøvet at ringe ind til jeres afdeling i Viborg i 50 minutter, uden at nogen har taget telefonen, hvilket jeg synes er ret dårlig service, da det som om i har bare sat den på lydløs.

Next

Baghuset

viborg åbningstider

Skulle du have lyst til at se produktet du har valgt, eller ønsker du råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere i varehuset. Vores store, flotte terrasse ligger på solsiden og byder på sydlandsk stemning, så du kan nyde solen eller måske hellere skyggen fra vores store markiser. Mathias Centret holder længere åbent. Tag på powershopping hos de kendte butikskæder eller gå en tur i de idylliske gågader og opdag udvalget hos de mange specialforretninger. Hvad enten du søger ledige tider i varmtvandsbassinet eller du overvejer en gang wellness eller lidt at spise kan du finde åbningstiderne her.

Next

Nordea Viborg Afdeling

viborg åbningstider

Selve cafeen byder på hyggelig stemningsfyldt lokale med små kroge. Generelle åbningstider: Mandag til torsdag fra kl. I alle apotekets butikker møder du farmaceuter og farmakonomer, der rådgiver dig med faglig viden. Med venlig hilsen Hanne, Anne, Trine, Lone, Pernille, Sarah og Gitte. Forvent derfor altid saglige og uafhængige råd og vær sikker på, at et anbefalet produkt - eller en anbefalet behandling - bygger på et solidt fagligt grundlag. Vi glæder os til at se dig. .

Next

Jysk Viborg

viborg åbningstider

Med en dejlig central beliggenhed i forhold til gågade og parkering lige ved døren er Cafe Baghuset blevet et kendt og værdsat mødested i det midtjyske. . . . . .

Next

Legeland og trampolinpark i Viborg

viborg åbningstider

. . . . . . .

Next