Wellness i odense. Spa og Wellnessophold i Odense 2019-05-05

Wellness i odense Rating: 4,3/10 1766 reviews

Planlæg dit besøg i Odense

wellness i odense

Der er helt sikkert noget for en hver smag for både store og små. D agsudflugter til lokale favoritter fra din Odense spa Fordi Odense ligger på en ø, er der mange muligheder for at søge til vandet, hvor wellness-mulighederne altid er rigelige. Priserne er, som følger: 30 min: 250 kr 45 min: 300 kr Henvend dig til Anita på 60149736 for at bestille tid, eller se i kalenderen, hvornår hun er på campingpladsen. Thaimassage består af tryk- og strækøvelser og har til formål at forbedre det generelle helbred samt smidighed og naturligvis velvære. Du kan se mine priser på fysiologisk massage og fysiurgisk her på hjemmesiden. En massage hos mig i Odense er både for dig, der har smerter efter sport og for dig, der vil forkæle dig selv med en afslappende massage.

Next

Wellness oplevelser i Klosterbakken Svømmehal

wellness i odense

En del af et wellnessophold, som det kaldes i dag, består af forskellige spabehandlinger, såsom massage i diverse afskygninger med f. Som uddannelsesby tiltrækker Odense hvert år studerende fra mange forskellige lande rundt omkring i verden, og ikke blot danske studerende. Personer under 16 år har kun adgang ifølge med en voksen. I vores hytter kan I bo op til 6 personer sammen, og der er plads nok til alle. Denne aften kan der også tilkøbes hot stone massage eller bodyscrub for 50 kroner ekstra.

Next

Wellness afdeling med spa, sauna og damp

wellness i odense

Her kan man som bruger købe sig adgang til at benytte spa, bio sauna, damp sauna, helse kabine og almindelige sauna. Krop og sind harmoniseres via et effektivt energiflow da massagestrøg og akupressurtryk aktiverer kroppens naturlige chi energi som flyder i kroppens meridianbaner og fjerner eventuelle blokeringer - som får alle chakra energi lyskryds til at arbejde sammen og holder udefra kommende negative påvirkninger på afstand - der giver et sundt og stærkt velvære uden medicin. Ønsker du at skifte uddannelse, vil du være massør på en kvalitetsbevidst massørskole? Opkald besvares sjældent pgr travlhed. Krop og sind harmoniseres via et effektivt energiflow da massagestrøg og akupressurtryk aktiverer kroppens naturlige chi energi som flyder i kroppens meridianbaner og fjerner eventuelle blokeringer - som får alle chakra energi lyskryds til at arbejde sammen og holder udefra kommende negative påvirkninger på afstand - der giver et sundt og stærkt velvære uden medicin. Under hele sessionen vil vores dygtige gusmester forklare om de velvalgte olier, der bliver brugt under gusen, så du ved præcis, hvad de gør af godt for din krop. Spa Odense og omegn I og omkring Odense er der størst variation inden for dagtilbud inden for spa- og wellness, men det er naturligvis også muligt med et weekendophold med fokus på wellness.

Next

Massage & Bodywork i Odense centrum

wellness i odense

De tilbyder behandlinger til både mænd og kvinder, men har sågar en række tilbud der henvender sig specielt til mænd. Denne side er ikke associeret med eller godkendt af nogen med tilknytning til Orchid Thaimassage og Wellness. Overtrædelse af ordensreglerne medfører bortvisning. Opkald besvares sjældent pgr travlhed. Denne aften tilbyder vi Honning Massage for 50 kroner.

Next

Wellness i Odense

wellness i odense

Som forleden hvor en af mine klienter langt om længe var kommet af med sin migræne. Spa- og wellness centeret er baseret på balinesisk filosofi og fokuserer på tilfredsstillelse af sanserne og kroppens behov for nydelse. Dagstilbud og enkeltbehandlinger inden for wellness i Odense og omegn Total Bodyzone i Odense midtby tilbyder så mange forskellige behandlinger, at man nemt kan tilbringe hele dagen der. Jeg blev helt rørt forleden, da en af mine klienter som kom og fik behandling hos mig, samtidig med at hun gik til fertilitetsbehandling, ringede og fortalte at hun langt om længe var blevet gravid. Her finder du navne og adresse på en lang række serviceydelser inden for spa og wellness. Midt på Fyn finder man Danmarks tredjestørste by, Odense.

Next

Fryds Wellness & Retreat Center, Munkebjergvej, Odense (2019)

wellness i odense

Derudover ligger Danmarks andenstørste hospital i Odense, nemlig Odense Universitetshospital, som daglig behandler ufatteligt mange mennesker. Oplever du overrraskende aktivitet kan du benytte forum til at informere andre besøgende. Næste helseaften afholdes fredag den 3. Tag en tur på Hasmark Strand Camping og besøg vores dejlige og lækre wellness afdeling tæt ved strand og smuk natur. Er du stadig i tvivl, kan du altid spørge for dig, før du bestiller tid, for klinikkerne er altid villige til at fortælle nærmere om, hvilke behandlinger de tilbyder, og hvad der mon er rigtigt for netop dig, samt om hvilke produkter de anvender. Byens navn stammer tilbage fra vikingetiden, og der ligger da også hele 6 trelleborge gemt under byens nutidige overflade.

Next

Wellness i Odense

wellness i odense

En uddannelse, der tog hende to år, og under uddannelsen tilbød hun elevbehandlinger. Graviditetsmassage, fodbehandlinger, ansigtsbehandlinger, der er mange muligheder. Der er dermed tale om en af Danmarks ældste byer, som har en lang historie bag sig. I Damp saunaen er der en luftfugtighed på 100 procent samt en eukalyptus duft som giver luft til næsen. Her finder du diverse cellulitisbehandlinger samt andre former for massage og mere drastiske behandlinger, der kan hjælpe dig, hvis du ønsker at tabe dig eller måske blot at få rettet lidt op på kroppens æstetik.

Next

Beauty & Wellness By T, Søndergade 2A, Odense (2019)

wellness i odense

Opkald besvares sjældent pgr travlhed. Aktiviteterne kan på forskellige måder kombineres med et ophold på hotellet, blandt andet gennem et golf- og gourmet-ophold eller lignende. Andersens tid, men man har alle dage kendt til det velværd og den nydelse, der kommer af at pleje krop og sind. Pernille har åbnet klinikken Wellness Paarup, hvor hun nu arbejder på fuld tid. V idste du at… Blandt de allerførste wellness-initiativer i Odense fandt man diverse badeanstalter langs Odense A ikke et sted man i dag føler trang til bade og slet ikke, hvis man ønsker at blive renere, end man var før og det var her, ingen anden end H. Det kan vi naturligvis også hjælpe jer med. Andersens by, handler det om at give sig hen til den eventyrlige nydelse, det er at hellige sig egen sundhed og eget velvære.

Next

Wellness i Odense M

wellness i odense

På grund af luftfugtigheden på de 50 procent, kan man sidde og nyde varmen længere end i en almindelig sauna. Ofte er det i form af fodbad, men enkelte steder tilbyder de også helkropsbehandlinger med Garra Rufa fisk. Vores gæster på Hasmark Strand Camping får ofte lyst til mere af både afslapning, hygge, mad, leg, natur og oplevelser. Slankebehandlinger er en helt anden ydelsesgruppe. Endorfiner, serotonin og andre lykke og naturlige smertelindrende stoffer i hjernen aktiveres ved massagen og en healing af den mentale tilstand forøges på en naturlig og sund måde.

Next